Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Šokující; televize zná osobní data občanů, zrušte to!

J
Jan Pravda Přidáno před 8 lety
Šokující; televize zná osobní data občanů, zrušte to!Stále trvá situace, kdy televizní a rozhlasové poplatky veřejnoprávních médií jsou vybírány České republice za cenu ztráty svobody a prolomení základních lidských práv českých pbčanů.

Stále trvá situace, kdy televizní a rozhlasové poplatky veřejnoprávních médií jsou vybírány České republice za cenu ztráty svobody a prolomení základních lidských práv českých pbčanů.



To kritizuje nejen veřejnopst a především občanské iniciativy, ale i někteří politici. Přesto se nic nemění. Česká televize a Český rozhlas mají totiž stále přístup do registru obyvatel pro výběr tzv. koncesionářské poplatky. Nastzala zude paradoxní situace. I když jim v loňbském reoce Ministerstvo vnitra ČR takovou možnost nahlížet do databáze, ve které jsou osobní údaje miliónů lidí, zrušilo, nahlížení těchto médií do registru obyvatel pokračuje. Důvodem je nově schválena novele zákona o evidenci obyvatel! Pravá ruka nevím co dělá levá, To je obraz vlády k tomuto excesu!



Poslanci a vládo, řeště to! Zrušte nahlížení veřejnoprávních médií do registru obyvatel ČR!





  • Autor: Květoslav (Kvido) Vícha
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Jan Pravda 11-11-2015 07:42 3,772

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.