Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

V Česku zuří džihád propagandy

G
Přidáno před 8 lety
V Česku zuří džihád propagandyV souvislosti s uprchlickou vlnou jste jistě zaznamenali džihád propagandy. Na jedné straně je to oficiální názor EU (Německa) a na druhé prezidenta Miloše Zemana. Při čtení diskusí pod články je jasné, že národ ví své.

V souvislosti s uprchlickou vlnou jste jistě zaznamenali džihád propagandy. Na jedné straně je to oficiální názor EU (Německa) a na druhé prezidenta Miloše Zemana. Při čtení diskusí pod články je jasné, že národ ví své.

Výběr z diskuze na iDNES.cz: Sobotka: Zeman se zařadil mezi populisty, legitimizuje šíření nenávisti

1. Takového tlučhubu pohledat...(náhodný výběr nejnovějšího komentáře. Následují nejdoručovanější).

2. Všeobecně řečeno: Je 1000x lepší na plnou hubu, říct co si myslím (i když někdo se mnou nemusí souhlasit), než být "názorový slizoun", který balancuje na hraně (aby si nepohněval tu, nebo onu stranu), popř. kam vítr, tam plášť. Bohužel, upřímnost se ve společnosti příliš nenosí. :-/

3. Nechtít tu cizí lidi z poněkud odlišné kultury a náboženství není nenávist. My nikoho nezabíjíme, ve jménu jejich náboženství vraždí nás. Miliony muslimských běženců jsou potencionální časovanou bombou. Odpůrci vyjadřují názor, že nechtějí riskovat to, co máme. Jaká furt nenávist, Sobotko?

4. Prohlášení o nálepkování odpůrců xenofoby a podobně byla od Zemana trefa do černého, podle toho řevu všech potrefených.

5.A nešíří tu nenávist náhodou ti mírumilovní muslimové se samopaly?

6. NE, pane Sobotko, ač mnozí z nás můžeme mít k prezidentu Zemanovi výhrady - na rozdíl právě - OD VÁS, máme u něj jistotu, že by tuto zemi nevystavil zhoubnému a nebezpečnému islámu !!!

7. Pane premiére, Vy jistě nikoho nikdy nenaštvete, protože taky nikdy nic kloudného neuděláte a nevyřídíte ! Na toto vynalezl pan poslanec Schwarzenberger definici: "PŘIZDISRÁČ" !!!;-D;-O

  • Autor: Jan Pravda
  • PC-politika.cz
  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

20-11-2015 11:05 4,204

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.