Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Zažili jsme pokus o pražský majdan?

G
Přidáno před 8 lety
Zažili jsme pokus o pražský majdan?Nenávist k prezidentovi Miloši Zemanovi dosáhla o tomto víkendu vrcholu. Organizátoři se ovšem dokonale ztrapnili tím, že našli hůl k bití neoblíbeného politika.

Nenávist k prezidentovi Miloši Zemanovi dosáhla o tomto víkendu vrcholu. Organizátoři se ovšem dokonale ztrapnili tím, že našli hůl k bití neoblíbeného politika.

Stačí se podívat na bezpečnostní opatření amerického prezidenta. Několik dní uzavřený prostor, neprůstřelná skla. Po skončení projevu hodiny demontáže bez přístupu "lidu".

Ve srovnání s americkými bezpečnostními standarty působí bezpečnostní opatření amatérsky. Policie umožnila vstup malé skupince k památníku, což bylo odmítnuto. U amerického protějšku nemožná věc. Pro mě pokus o pražský majdan podporovaný médii...

  • Autor: Jan Pravda
  • PC-politika.cz
  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

23-11-2015 09:53 3,986

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.