Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Na Sibiři pomník rublu

G
Přidáno před 8 lety
Na Sibiři pomník rubluV Novosibirsku na Sibiři (Rusko) včera odhalili památník rublu.
V Novosibirsku na Sibiři (Rusko) včera odhalili památník rublu.

Iniciátorem je místní podnikatel Andrei Shcherbinina, Památník má hmotnost 500 kg a byl vyroben z kovu za 350 tisíc rublů. Projekt iniciovala skupinou podnikatelů ve snaze, aby se "zvýšilo vlastenectví v naší zemi, posílit naši víru v našich silách, aby odrazit různé sankce a přispět k rozvoji naší země", uvádějí na Internetu. První památník rublu na Sibiři byla otevřena v roce 2008 ve městě Tomsk. K dispozici je dřevěná kopie jedné mince rublu, zvětšená 100 krát.

No, jiný kraj, jiný mrav a hodnoty.
Ale přece jen, nebylo by účelnější, kdyby ti podnikatelé dali proinvestované ruble na prospěšnější věcí, třeba lidem v nouzi.



  • Připravil: info
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');


06-12-2015 06:38 140,351

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.