Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Kuřáci, škodíte, basta!

J
Jan Pravda Přidáno před 8 lety
Kuřáci, škodíte, basta!Aby bylo jasné, jsem bývalý kuřák asi tak před deseti roky! A proto tím víc apeluji na na omezení cigaretového kouře! Vím z lékařských statistik, jaké následky u 85 procent lidí má - rakovinu.
Aby bylo jasné, jsem bývalý kuřák asi tak před deseti roky! A proto tím víc apeluji na na omezení cigaretového kouře! Vím z lékařských statistik, jaké následky u 85 procent lidí má - rakovinu.

Je mně fakt líto mladých lidí. Vědí třeba děvčata, že se pleť kuřáka jasně rozezná od pleti nekuřáka a že i kuřákův pot je jiný, je nasycený dehtem? Připomíná Askon ve svém dnešním článku. A píše, jak ho kuřáci štvou. Mně také, když po nich uklízím odhozené nedopalky u nás na veřejném prostranství před domem!

Takže, pokud souhlasíme se zákonem, který zakazuje kouření v restauracích apod., nejde jen o zdraví, ale i pořádek a čistotu - jedním slovem - ekologii. Nestačí snad, že nám ovzduší zamořují zplodiny z výfuků automobilů? To si musí vypalovat zobák i patnáctiletý frocek a pak mrštit nedopalek na chodník?

Prostě, kuřáci, škodíte - a basta. Proto jakékoli omezení vaší kuřácké svobody je na místě. Mimochodem - pokud se týká životního prostředí a zdraví lidí, je takový zákaz kouření v restauracíchv přípustnou výjimkou ze zákona.



  • Autor: Květoslav (Kvido) Vícha
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');


Jan Pravda 16-12-2015 07:41 6,284

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.