Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Další hrůza ze Svaté země!!

G
Přidáno před 8 lety
To se dalo čekat! To je ta jejich Svatá země??? Ti debilové opět zaútočili! Hrůza a katastrofa. A v Bruselu, Teroristi útočí v srdci EU, které se k přistěhovalcům chová nejpřátelštěji. Pozůstalým upřímnou soustrast. Napsal A. Babiš. Souhlas! Ti debilové nedají pokoj, bude to v Evropě postupně jako v Izraeli - permanentní strach, permanentní teroristrické útoky!?
To se dalo čekat! To je ta jejich Svatá země??? Ti debilové opět zaútočili! Hrůza a katastrofa. A v Bruselu, Teroristi útočí v srdci EU, které se k přistěhovalcům chová nejpřátelštěji. Pozůstalým upřímnou soustrast. Napsal A. Babiš. Souhlas! Ti debilové nedají pokoj, bude to v Evropě postupně jako v Izraeli - permanentní strach, permanentní teroristrické útoky!?

Tohle nemůže schvalovat nikdo. Zbraněmi se nediskutuje! To je pokračování frontálního útoku na Evropu a uchvácení převahy muslmiských teroristů!!!


Vlaková souprava právě odjížděla ze stanice Maelbeek, když se ozvala velmi hlasitá exploze. Vypukla panika. Ve stanici bylo v tu chvíli množství lidí,“ citovala agentura AP dvaatřicetiletého svědka Alexandrea Branse, který měl sám krev na obličeji.

ČT24 cituje: Exploze ve stanici Maelbeek si vyžádala až 15 mrtvých a 55 zraněných, z toho deset kriticky. V centru Bruselu byly později slyšet další menší výbuchy, které ale pravděpodobně byly kontrolované. Belgická média napsala, že pyrotechnici odpálili podezřelý objekt v ulici de la Loi poblíž stanice Maelbeek.

Další - Na bruselském letišti vybuchly dvě bomby. K prvnímu výbuchu došlo v odletové hale u přepážky letecké společnosti American Airlines, poté následovala druhá exploze. „Byl jsem v bezcelní zóně na letišti a slyšel jsem dvě velmi, velmi hlasité exploze,“ citovala televize SkyNews svědka události Alexe Rossiho. „Cítil jsem chvění budovy. Byl tam také prach a kouř.“

Brusel 22.03.2016. Metro vchod, ošetřování po výbuchu...Brusel 22.03.2016. Metro vchod, ošetřování po výbuchu... Foto: Foldyna.


Ze sociálních sítí:
Jeronym Tejc ‏@JTejc 1 hod.před 1 hodinou: Utoky jsou dusledkem letiteho prehlizeni radikalniho islamu v zapadni Evrope. Obetmi vsak nejsou vinici tohoto prehlizeni, ale nevinni lide.

Marian Jurečka ‏@MJureka 4 hod.před 4 hodinami: Upřímnou soustrast všem pozůstalým obětí, v modlitbě myslím na všechny oběti a jejich blízké.




On-line přenos:

14:17

Kvůli hrozbě útoku prohledávali policisté bruselskou univerzitu Vrije Universiteit. V kampusu údajně proběhl řízený výbuch.

14:16

Belgická jaderná elektrárna Tihange byla evakuována.

14:06

Na letišti se našel také nevybouchlý pás s výbušninami, uvádí belgická stanice VTM.

13:54

Policie našla u muže, který útočil na bruselském letišti, kalašnikov.

14:48

Útoku dnes v Bruselu pravděpodobně podlehlo 34 lidí, kteří nepřežili. Vážně zraněných je 170 lidí. Byla zastavena veškerá doprava v Bruselu. Letiště zastavily veškerý provoz. Čeští občané zřejmě mezi mrtvými nejsou, i když v okamžiku výbuchu přistála v Bruselu česká letadly. Čeští občané v kontaktu na Brusel se mají přihlásit do systému DROZD! Jaderná elektrárna nedaleko Bruselu byla evakuována, je však v mimořádném provozu.

Bylo potvrzeno, že šlo o vražedné teroristické útoky. Přihlásil se k nim tzv. Islamský stát. Útoky byly synchronizované, a tedy řízené na dálku!!!

17:05

Teroristické útoky na bruselském letišti a v metru si vyžádaly nejméně 34 mrtvých a téměř 200 zraněných. Čtrnáct lidí zahynulo podle hasičů na letišti, kde rovněž utrpělo zranění 92 osob. Podle bruselského starosty Yvana Mayeura si útok v metru u stanice Maalbeek vyžádal nejméně 20 obětí a 106 zraněných. Belgické krizové centrum vyzvalo obyvatele Bruselu, aby zůstali na místech, kde se právě nacházejí, a nevycházeli ven. Zároveň byl v Belgii vyhlášen třídenní smutek.



  • Připravil: Frybord
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs'Wink;

22-03-2016 15:03 4,700

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.