Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Uprchlíci dříve a dnes, velký rozdíl!

J
Jan Pravda Přidáno před 8 lety
Uprchlíci dříve a dnes, velký rozdíl!Frau Merkel se velmi mýlila!! Uprchlíkům se vždy v historii pomáhalo. Ano, ale tehdejší utečenci se od dnešních markantně liší. Výsledek! V Německu za týden čtyři krvavé útoky žadatelů o azyl!
Frau Merkel se velmi mýlila!! Uprchlíkům se vždy v historii pomáhalo. Ano, ale tehdejší utečenci se od dnešních markantně liší. Výsledek! V Německu za týden čtyři krvavé útoky žadatelů o azyl!

Během sedmi dnů udělali tři sýrští žadatelé o azyl a jeden potomek přistěhovalců ze Sýrie z nynějšího území Německa nebezpečný region. Útoky se staly v Bavorsku, které je v těsné blízkosti České republiky. Tihle uprchlíci jsou z gruntu jiní, než je zná historie. Jsou daleko nesnášenliví, dokáží vraždit, jsou zhýčkaní globalizací a moderní technikou, včetně zbraní. O tom se uprchlíkům kdysi ani nezdálo. Takže, argumentovat, že "vždy lidstvo uprchlíkům pomáhalo" je naivní pitomost a politický úlet. Nebo záměr, frau Merkel a spol?

Jak to bude dál neví nikdo. Zbývá jen dobře připravená policie, armáda a pozornost občanů. Evropa už není, jak bývala. Uprchlíci ji změnili, a bohužel, dále mění k horšímu.

Jen ještě dodatek. Dva muži, ozbrojení noži, vtrhli do kostela v Saint-Etienne-du-Rouvray u Rouenu v Normandii a podřízli faráře ve velmi vysokém věku. Podle některých zdrojů mu bylo 92, podle jiných 86 let. Také těžce zranili jeptišku. Souhlasím s p. Fialou (ODS), který dnes k tomu napsal: "... teroristé útočí znovu, vražda v kostele "volá do nebe". Odpověď musí být pozemsky jasná: Bát se nás musí začít teroristé, ne my jich."




  • Autor: Vicha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Jan Pravda 26-07-2016 08:01 3,624

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.