Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Šlégr opět na politické šachovnici

herec2herec2 Přidáno před 8 lety
Šlégr opět na politické šachovniciJe před volbami a kuriozity vystupují ze stínů. Třeba Jiří Šlégr, bývalý český hokejový obránce, člen prestižního spolku Triple Gold Club (vítězství na MS v ledním hokeji, OH a zisk Stanleyova poháru) a politik, od února 2010 do října 2011 člen ČSSD, od listopadu 2011 do června 2014 místopředseda strany LEV 21 - Národní socialisté. Chce opět do politiky, tak si zahraje politické šachy!
Je před volbami a kuriozity vystupují ze stínů. Třeba Jiří Šlégr, bývalý český hokejový obránce, člen prestižního spolku Triple Gold Club (vítězství na MS v ledním hokeji, OH a zisk Stanleyova poháru) a politik, od února 2010 do října 2011 člen ČSSD, od listopadu 2011 do června 2014 místopředseda strany LEV 21 - Národní socialisté. Chce opět do politiky, tak si zahraje politické šachy!

Jeho přezdívka Guma již koluje Síti. Sociální komentátoři hlási: Guma Jiří Šlégr, kandidát do Senátu za @CSSD , posunul politiku ještě o stupeň výš. Ohlas? Guma se zapsal do historie hokeje. V politice, mám obavu, aby se definitivně nestal gumákem, píše jeden psavec. "Posloední skaut" dodává: "Nepoučitelnej. Jako by to už jednou s LEV21 nestačilo."

Tak nevím, ČSSD nedávám šanci něco ve volbách uhrát. A Šlégrovi už vůbec ne. Možná, že mu Jiří Paroubek něco vymyslí, aby to nebyla ostuda. Ale jestli se Jirkovi bude chtít. Ten má nyní jiné radosti a starosti.



  • Autor: Jiří Brichta
  • PC-politika.cz
  • Stupeň znalosti - expert

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

herec2 16-08-2016 17:10 3,531

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.