Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Hokej spojuje, politika rozděluje

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Hokej spojuje, politika rozdělujeČeši vyhráli i druhý zápas na Karjale Cupu, domácí Finsko zdolali 5:3. "Našim" se daří i proti tak tradičně těžkému soupeři. Sedněme si k bedně a držme našim palce. V těžkých dobách nám hokejisté vždy dali naději. Zapomeňme na špínu, kterou nás denně zásobuje zpravodajství.
Češi vyhráli i druhý zápas na Karjale Cupu, domácí Finsko zdolali 5:3. "Našim" se daří i proti tak tradičně těžkému soupeři. Sedněme si k bedně a držme našim palce. V těžkých dobách nám hokejisté vždy dali naději. Zapomeňme na špínu, kterou nás denně zásobuje zpravodajství.

Politika byla, je a bude svinstvo. Hoši a dámy se mezi sebou perou o rozinky z dortu, tedy o množství odkloněných peněz ze státních zakázek konkrétním směrem. Velké nákupy ohlásila armáda, stát ohlásil záměr dostavět Dukovany a Temelín. Věřte mi, že je velmi jednoduché odklánět legálně. Existují nadace, neziskovky, stranické pokladny i doporučené poradenské či subdodavatelské firmy. V krabicích od vína se hotovost opravdu nenosí.

Špíny ještě bude hodně, nejdřív se musí očernit ti, co mají vysoký morální kredit. Po špinavém boji plném podrazů a lží si "provize" nakonec rozdělí všechny parlamentní strany a my ostatní to budeme muset zaplatit.

Koukejme se proto na hokej, zatím to stojí za to. Příští rok jsou volby, nebojme se je vyměnit. Pokud nevíte koho a nechcete, aby váš hlas propadl, volte ty, kterých se současní papapláši bojí. Stejně jako hokejisté hájí národní barvy.



  • Autor: Jan Pravda
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 05-11-2016 20:52 3,403

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.