Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Babiš a Honzejk na Twitteru o demokracii

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Babiš a Honzejk na Twitteru o demokracii22. 11. 2016 - Na Twitteru probíhá přestřelka mezi ministrem financí ČR Babišem a redaktorem Hospodářských novin Petrem Honzejkem, který tuto polemiku vyvolal svým článkem. V zásadě jde o to, jestli je česká demokracie ohrožena. I když mně u pana Babiše vadí spojení ministr - podnikatel, a mám k tomu řadu výhrad, tentokrát s panem Babišem souhlasím.
Na Twitteru probíhá přestřelka mezi ministrem financí ČR Babišem a redaktorem Hospodářských novin Petrem Honzejkem, který tuto polemiku vyvolal svým článkem. V zásadě jde o to, jestli je česká demokracie ohrožena. I když mně u pana Babiše vadí spojení ministr - podnikatel, a mám k tomu řadu výhrad, tentokrát s panem Babišem souhlasím.

"Řada lidí mě považuje za největší ohrožení demokracie. Rád si s nimi povídám, jsou to vždycky nejlepší schůzky. ," píše na Twitteru pan Babiš. a dále konkretizuje v Hospodářských novinách:

"Nevím, zda žijeme ve stejném státě, ale já akutní ohrožení demokracie opravdu nevidím. Česká republika je již 27 let svobodnou zemí. Díky odvaze studentů, kteří se 17. listopadu roku 1989 postavili komunistické mašinérii, se dnes pan Honzejk do mě může navážet, že jsem zlosyn, autoritář a kdo ví co ještě. Je to jeho právo vycházející ze svobody slova. Ale pokud mě chce poučovat o svobodě a demokracii, měl by si nejdřív utřídit základní fakta", uvádí Babiš.

Pan Honzejk je ovšem jiného názoru, a ten mu vůbec neberu. Ale vadí mně, jednostraný pohled na Babiše. Pořád stejné dokola. A co tak klritizovat a přimět pozvolna české politiky k tomu, aby změnili legislativu a pan Babiše nemohl působit ve vládě? Prostě, střet zájmu, jako vyšitý! To se Honzejkovi nehodí do krámu, protože by musel kritizovat i jiné politiky? A tak se zase v diskuzích patláme v obecných záležitost a ničemu to neprospěje. Typické Česko, Morava a Slezsko? Nebo se přece něco změní?



  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 22-11-2016 16:24 3,519

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.