Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Blogy idnes.cz; přehnané omezování a regulace

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Blogy idnes.cz; přehnané omezování a regulace31. 11. 2016 - Něco mi nesedí na kodexu či etice vůči blogům idnes.cz. Nezlobte se tamní administratoři, ale pozorují, že zde řádíte jako nemilosrdní vyhazovači. To u jiných blogů v ČR není vidět v takovém rozsahu jako na blog.idnes.cz. Tzv. rázná morálka je vaše právo ako soukromého média. Ale na druhé straně můžete očekávat úpadek... Nedivte se proto, že vás mnozí označují za cenzory, když prý (podle vašeho kodexu) "likvidujete" publikování každého, který se postaví proti vám.
Něco mi nesedí na kodexu či etice vůči blogům idnes.cz. Nezlobte se tamní administratoři, ale pozorují, že zde řádíte jako nemilosrdní vyhazovači. To u jiných blogů v ČR není vidět v takovém rozsahu jako na blog.idnes.cz. Tzv. rázná morálka je vaše právo ako soukromého média. Ale na druhé straně můžete očekávat úpadek... Nedivte se proto, že vás mnozí označují za cenzory, když prý (podle vašeho kodexu) "likvidujete" publikování každého, který se postaví proti vám.

Páni administratoři, obul jsem se do vás jen proto, že mně v demokreacii vadí váš přístup k blogerům. To je již jako za socialistického Československa, kdy se omezovaly a regulovaly texty v novinách - a tisko se jen co vyhovovalo tehdejší KSČ.

Nemějte mně to za zlé, jsou určitě mnohem starší, než vy, a tak vám radím - probuďte se! Omezováním a fregulací si jen odeženete spoustu dobrých autorů. Naposledy jste podle článku : Kam zmizely blogy Provazníkové... její blog TOTÁLNĚ VYMAZALI!!! viz:

Blogér Luděk Mazurek o tom píše na http://ludekmazurek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=570379 nj. tohle:

Mohu se jen v kontextu událostí (který samozřejmě v jeho úplnosti neznám a ani nemohu znát) domnívat, že celý blog Lucie Provazníkové (všechny články i ona sama) byl zablokován a odstraněn, protože něčemu nebo někomu „nevyhovoval“ nebo něco porušil. Možná byl poslední blog Lucie Provazníkové s názvem "Ortel českého národa" shledán jako údajné „šíření nacismu“ a Lucie Provazníková byla „detekována“ jako „nacistka“ propagující nacismus či "rasistka" propagující rasismus, před kterou byla veřejná sféra takto „ochráněna“. Nevím. V každém případě si něco takového absolutně nemyslím. Proto zásadně nesouhlasím s odstraněním blogů Lucie Provazníkové a s jejím úplným zablokováním a požaduji, aby blogy Lucie Provazníkové byly znovu vráceny a zpřístupněny.



  • Autor: Jiří Žák
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 30-11-2016 11:10 4,083

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.