Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Paroubkovy pravdy na aktuální dění

G
Přidáno před 7 lety
06. 02. 2017 - Když jsem včera večer viděl expremiéra a někdejšího šéfa strany LEV 21- Jiřího Paroubka na TV Barandov, v mnohém jsem mu dal za pravdu. Vystihl aktuální problém současné ČSSD bez obalu. Ne, nelze mluvit o trucovitosti tohoto politika a šíření zloby za to, že jej žádná politicka strana zatím nechce. Musí být zájem na obou stranách a on ho momentálně nemá.
Když jsem včera večer viděl expremiéra a někdejšího šéfa strany LEV 21- Jiřího Paroubka na TV Barandov, v mnohém jsem mu dal za pravdu. Vystihl aktuální problém současné ČSSD bez obalu. Ne, nelze mluvit o trucovitosti tohoto politika a šíření zloby za to, že jej žádná politicka strana zatím nechce. Musí být zájem na obou stranách a on ho momentálně nemá.

Paroubek setřel Sobotku, dá se říct po zásluze. Tento suše mluvící politik nemluví k lidem z přesvědčení, citem a dalšími lidskými vlastnostmi, které lidé čekají. I tím se liší od Miloše Zemana, našeho prezidenta, řekl Jiří Paroubek.

Když přišla řeč na Babišovy příjmy, dluhopisy a daně - podle Sobotky „ojebáním“ státu. Paroubek prohlásil (parafrázuji), že Sobotka zapinkal hodně nevyřešených problémů. Třeba podíl státu v OKD. Navíéc nesnese kolem sebe rovnoceného i lepšího politika, a tak se obklopil slabší mozaikou. Proto vláda i ČSSD je momentálně taková, jaká je.

S názorů Jiřího Paroubka pro m vyplynulo, že ČSSD však musí své prosazování v politice vylepšit, nelhat, být více lidská. Aby premiérovi Sobotkovi lidé uvěřili. To se zdá jako nepřekonatelná bariéra. A bez buldozera Paroubka jako nesplnitelná epizoda.



  • Autor: Viktor Pexa


06-02-2017 16:04 3,881

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.