Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nestačil by jeden reklamní kanál?

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Nestačil by jeden reklamní kanál?06. 07. 2017 - S tím, jak jsou zejména obchodní řetězce lačné zisků, aby se prý udržely na trhu (?), roste zejména v televizích počet odvysílaných reklam. Chtějí prostě na sebe upozorňovat. Pokud se to ale děje ve veřejnoprávní ČT, není divu nespokojenost koncesionářů. Není divu, že vznikla petice ZKRÁTIT TRVÁNÍ REKLAMNÍCH BLOKŮ!. Chtělo by to ale razantní krok. Např. zavést pro všechny televize jeden samostatný specializovaný reklamní kanál.
Na webu petice24.com je petice, kterou můžete on-line podepsat. Úvodní text: "Už Vás serou dlouhé reklamy mezi filmy, kde Vám pak uniká celá podstata a děj filmu ?? Donuťme příslušné orgány zkrátit povolenou dobu na vysílání reklam mezi filmy, pořady, seriály atd ...
PODEPIŠTE petici ve které požadujeme ZKRÁTIT TRVÁNÍ REKLAMNÍCH BLOKŮ MEZI FILMY, POŘADY, SERIÁLY ATD. !!!!!!
Ano, reklamy je rovněž na České telivizi, kaál ČT1 příliš hodně, a dokonce mezi filmy/pořady. Samozřejmě zadavatelé reklam z toho těží, jelikož se o jejich produktech dozví hodně diváků (pokud si reklamu nepřepnou jinde).
A tak by, myslím, nebylo od věci, kdyby také v České republice legislativci rozhodli, že televize budou mít pro vysílání své reklamy samostatný, specializovaný televizní kanál. Vycházím z názoru, že kdo se chce dozvědět něco o nových výrobcích, zboží na trhu apod., tak si takový kanál prostě najde!
Omezovat ale platicího diváka televize na veřejnoprávním kanálu tím, že mu přerušuju třeba film a cpu tam něco, s čím nepočítá, co si nevybral - je omezování svobody tohoto média.
Divákovi se předkládá něco, co vůbec nechce, co si v televizi nevybral.. Tímto aspektem by se měli legislativci důkladně zabývat, a to i na úrovni Evropské unie. Dost už bylo otravné nechtěné reklamy, zejména mezi filmy a pořady!

Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
PHP-Fusion-CZECH.cz

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

{lang: 'cs'}

Kvido 06-07-2017 08:06 2,938

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.