Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Bojovník s korupcí Karel Janeček hledá placené diskutéry

J
Jan Pravda Přidáno před 7 lety
Bojovník s korupcí Karel Janeček hledá placené diskutéryPři čtení diskuze pod články mám často pocit, že část diskutérů je placených. Díky facebooku Štěpána Kotrby nově vím, že žvásty sluníčkářů netáhnou ani za 150 Kč na hodinu.
Při čtení diskuze pod články mám často pocit, že část diskutérů je placených. Díky facebooku Štěpána Kotrby nově vím, že žvásty sluníčkářů netáhnou ani za 150 Kč na hodinu.

Nepatrné hledání a ejhle. Jan Charvát na facebooku nabízí dobře placenou brigádu, viz screeshot jeho zdi. Zveřejněný kontaktní e-Mail je na doméně IFD21.org institutu pro Demokracii 21 (Institute for Democracy 21 / IFD21) miliardáře Karla Janečka. Bojovník s korupcí Karel Janeček tedy hledá placené diskutéry. Ne přímo, ale přes sociální sítě.

S trochou ironie mohu konstatovat, že jeden oligarcha vlastní média, druhý oligarcha podstatně levněji ovlivňuje myšlení lidí placenými brigádníky na sociální síti. Kde jsou ty časy, o kterých jsme tehdy říkali, že vše stojí za hovno. Jak popsat současnost?

Autor: Jan Pravda
Jan Pravda 23-09-2017 17:57 4,442

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.