Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Volby 2017; víte to?

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Volby 2017; víte to?Volby do poslanecké sněmovny parlamentu ČR 2017 se budou konat v pátek a sobotu 20. – 21. října 2017. Jistě neuškodí několik faktů. Dosaďte si sami, kdo za tím stojí. Takže dát pozor, koho vlastně budeme volit.
Volby do poslanecké sněmovny parlamentu ČR 2017 se budou konat v pátek a sobotu 20. – 21. října 2017. Jistě neuškodí několik faktů. Dosaďte si sami, kdo za tím stojí. Takže, dát pozor, koho vlastně budeme volit.
Lithium
Levičáci, pravičáci, nezávislí - všem vám je asi jasné, že nám v minulosti Rusko vyrabovalo uran. Dokládají to fakta, na které zde není místo. Tudíž vašnosto, máme z tohoto přírodního bohatství kulový! Nehledě na obrovské morální a materiální škody, včetně ztráty zdraví stovek lidí. Momentálně se jako přes kopírák připravuje něco skoro podobného s lithiem? Místo Ruska to má v režii jiný stát, sakra! Proto by bylo snad lepším řešením nechat lithium uložené pro příští generace? Avšak to by pánové - soudruzi z české hrůzovlády utřeli hubu, že jo? Ale oni potřebují „prodat“ za všimný, dokuď jsou u vlády.
A znovu lithium
Politička Olga Havlová od roku 2002 zastupitelka obce Jindřichov na Krnovsku a od roku 2015 místopředsedkyně hnutí Úsvit - Národní koalice, upozorňuje: Lithium je další tunel, předem připravený a dlouho tutlaný. Opět pod vedením ČSSD. OKD bylo odhadnuto na 51 miliard a bylo prodáno za 4,6 miliardy, k tomu bonusy 44 tisíc bytů, 3 rekreační střediska a poliklinika. Lithium bylo odhadnuto, že vydělá 3,8 biliónů. Za kolik ho prodáme je ve hvězdách, ale máme jistotu 10 tisíc z vytěžené tuny do státní kasy a cca 5 tisíc pracovních míst. Zdá se Vám to málo. Právě jsem pochopila význam slov „významní politici“, co pořád slyším v mediích. To jsou ti, co si významně pomáhají. My ostatní, co chceme změny, jsme nevýznamní, lépe řečeno bezvýznamní politici. Už se asi nikdy nedozvíme, kolik šlo na stranu a kolik do strany. Tak co, poctiví občané, jak to vidíte, otevřela jsem Vám oči?"
Imigranti
Podle aktuálních údajů Policie ČR, za první čtvrtletí 2017 překročilo nelegálně hranice České republiky 1 300 migrantů převážně z Afriky a Arábie. Absolutně je tedy mimo pravdu, že imigranti k nám nepřicházejí! Opak je pravdou, a to jako výsledek devastující ideologie politické a národnostní korektnosti Evropské unie. Za dva roky způsobili teroristé z řad imigrantů 364 obětí! Je to hrozba, nebo to máme brát jako samozřejmost? Zákaz islámu v České republice se jeví jako nutné opatření.
Kvido 04-10-2017 17:19 3,238

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.