Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ondráček; měl by sám rozhodnout!

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Ondráček; měl by sám rozhodnout!Sněmovní klub KSČM odmítl na dopoledním zasedání žádost hnutí ANO o přehodnocení nominace Zdeňka Ondráčka do čela komise k dohledu nad Generální inspekcí bezpečnostních sborů (GIBS). Krátká a nesopudná paměť komunistů. A to již prošli velkým pardoenm české společnosti...
Sněmovní klub KSČM odmítl na dopoledním zasedání žádost hnutí ANO o přehodnocení nominace Zdeňka Ondráčka do čela komise k dohledu nad Generální inspekcí bezpečnostních sborů (GIBS). Krátká a nesopudná paměť komunistů. A to již prošli velkým pardoenm české společnosti...

Jistě. Komunisté mají, podle výsledků parlamentních voleb jako čtvrtí v řadě, právo na obsazení funkce. Ale proč zrovna mlátička ze zásahu na akci Palach? Není to skutečně košér, což by si pánové z KSČM měli uvědomit, pokud si říkají demokratická strana. Proti Ondráčkovi v této funkci bude údajně klub TOP 09 a lidovci. Uvidíme, jak se rozhodnou Okamurovi členové strany. ANO o podpoře Ondráčka rozhodne až příští týden.
Nejrozumnější by bylo, kdyby tuto tahanici rozetnul sám pan Ondráček. Stačit by mu mu mohla funkce člena komise pro dohled nad GIBSem. Je to prostě také o charakteru a svědomí tohoto nominanta.
Kvido 05-12-2017 19:10 2,961

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.