Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Babišovi; ať se daří, premiére!

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Babišovi; ať se daří, premiére!Od dnešních zhruba - 13 hodin, patnácti minut, se stal Andrej Babiš, miliardář a předseda hnutí ANO (s údajným škraloupem), premiérem České republiky. Prezident Miloš Zeman měl pravdu, od prvních minut na něj útočí různí ti extrémní havloidové, sluničkáři a jejich média...
Od dnešních zhruba - 13 hodin, patnácti minut, se stal Andrej Babiš, miliardář a předseda hnutí ANO (s údajným škraloupem), premiérem České republiky. Prezident Miloš Zeman měl pravdu, od prvních minut na něj útočí různí ti extrémní havloidové, sluničkáři a jejich média...

Ale když se budeme na záležitost dívat objektivně... Já jsem hnutí ANO, a tedy Babiše, nevolil. Ale pokud vyhrál volby, tak si myslím, že by se měla extrémní pražská kavárna a spol. uklidnit. To platí zejména o Kalouskovi a téměř celé ODS. Oni totiž velmi dobře vědí, kolik bývalých komančů a jejich poskoků bylo v minulých vládách Topolánka, Nečase až do nynějška! A to jim vůbec nevadilo??!!

Takže, pánové, klidek, Babiš a hnutí ANO, jako vítěz voleb nyní rozhoduje!
No jó! Babiš se nelíbí bruselským podržtaškám jako je Kalousek, Bělobrádek, Herman a politici ze STAN. Protože Babiš nechce jít Bruselu na ruku. Z Babiše mají samozřejmě obavy lidé kolem Bakalovy komunity a loutky typu Sobotka. Zřejmě totiž dojde v rámci legitimizace nastupující moci, ke zveřejnění, a co hůř, ke stíhání leckteré staré megazlodějny.

Prostě, vypadá to, že po staré vládě Sobotky (nepochybně udělalo hodně dobrých věcí, ale to nestačí), se naskýtá možnost, že nastávající Babišova vláda nebude tolik podlézat Bruselu. Že bude mít čitelnější názor a postup ve prospěch občanů našeho státu. Tak to alespoň premiér Andrej Babiš dnes na Hradě slíbil. Přejme mu proto honě zdaru a štěstí.

Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 06-12-2017 17:13 3,552

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.