Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Média hlavní stoky potřebují cenzuru

J
Jan Pravda Přidáno před 6 lety
Média hlavní stoky potřebují cenzuruČeský smysl pro nadhled a ironii dokonale vystihl absurditu doby. Na jedné straně informačního prostoru jsou dezinformační weby z Chovancova a Jandova seznamu, druhý břeh informační dálnice tvoří ‚‚média hlavní stoky“, což je pojem rozhlasového radního Tomáše Kňourka. Jelikož došly argumenty, nastupuje cenzura.
Český smysl pro nadhled a ironii dokonale vystihl absurditu doby. Na jedné straně informačního prostoru jsou dezinformační weby z Chovancova a Jandova seznamu, druhý břeh informační dálnice tvoří ‚‚média hlavní stoky“, což je pojem rozhlasového radního Tomáše Kňourka. Jelikož došly argumenty, nastupuje cenzura.

Problém vidím v tom, že média hlavní stoky si říkají demokratická. Obvyklou metodou současné práce demokratických médií jsou ‚‚agitační desetiminutovky“ nebo ‚‚politické školení mužstva“. Pro mne to je naivní a nadšená svazácká žurnalistika z padesátých let dvacátého století, jakou známe z knih Černí baroni nebo Tankový prapor. Ta z filmového podání vypadá humorně, nicméně realita byla hodně tvrdá.

Díky naprosto naivní argumentaci média hlavní stoky ztrácí autoritu a lidé oprávněně hledají alternativní informace. Pod záminkou ochrany před násilím, terorismem a ruskou propagandou rostou nově cenzurní oddělení i na sociálních sítích, např. google hledá pro youtube deset tisíc pracovníků, neboli cenzorů. Pod touto záminkou budou brzy mazány jakýkoliv projevy oponentury a nesouhlasu obyčejných lidí i opozičních politiků s oficiální linií. Cenzura se zaměří taktéž na reklamu na sociálních sítích.

Možná to netušíte, ale pokud chcete najít článek, který jste nedávno četli a jeho informace nebyly v souladu s oficiální linií, tak vyhledávač google vám tento text zcela jistě nenajde na prvních dvou stranách.

A důvod nasazení cenzury? Na sociálních sítích lidé usvědčují média hlavního proudu ze lži.Nová totalita, která odnímá občanská práva a svobody přichází ze Západu.

Autor: Jan Pravda
Jan Pravda 06-12-2017 20:41 3,221

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.