Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Idol pro rok 2018?

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Idol pro rok 2018?V mladé generaci je záruka naší budoucnosti, říkalo se i v minulosti. Pionýři a svazáci se za bývalého režimu svého idolu, tedy zbožňované a uctívané osoby, jaksi nedočkali. A nyní, mají svůj idol? Budou ho mít v roce 2018?
V mladé generaci je záruka naší budoucnosti, říkalo se i v minulosti. Pionýři a svazáci se za bývalého režimu svého idolu, tedy zbožňované a uctívané osoby, jaksi nedočkali. A nyní, mají svůj idol? Budou ho mít v roce 2018?

Patřím ke starší generaci, avšak nemám snad pravdu, že idolem mládeže - tedy ctěnou a uctívanou osobností by měl být člověk morálních hodnot a bez poskvrny. Nicméně, prezident Zeman (možná bez záměru) umožnil vznik nové a slavné osobnosti české popkultury - pana Jiřího Kajínka. Jak známo, jmenovaný byl odsouzen na doživotí a propuštěn tedy prezidentskou milostí na svobodu. Načež pan Kajínek šířil myšlenky, že třeba vykradení trezoru není bezpracný zisk. Bohužel mladí lidé na to naletěli...

V Rakousku jsem viděl, jak Jack Unterweger, také na doživotí odsouzený a propuštěný vrah, vydělal velké peníze na svých knižně vydaných poznámkách. Také byl velkým idolem tamní rakouské mládeže. Jeho sláva však posléze splaskla, když zavraždil dalších devět žen, jedna byla údajně z Prahy.

Jsou tyto "osobnosti" tím pravým příkladem a vzorem pro mladou generaci?
Kvido 31-12-2017 10:09 2,633

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.