Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Jágr končí v NHL?

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Jágr končí v NHL?Podle Petra Adlera z webu NHL.cz "Dny Jaromíra Jágra, jako člena Calgary Flames, jsou podle všeho sečteny." Znamenalo by to také konec legendárního útočníka v NHL celkově? Těžko říct. Pronásleduje ho totiž nedůvěra klubů v jeho sílu a ambice...
Podle Petra Adlera z webu NHL.cz "Dny Jaromíra Jágra, jako člena Calgary Flames, jsou podle všeho sečteny." Znamenalo by to také konec legendárního útočníka v NHL celkově? Těžko říct. Pronásleduje ho totiž nedůvěra klubů v jeho sílu a ambice...

Tomáš Vícha píše: Škoda, aspoň poskočil na třetí místo v počtu odehraných zápasů, což je užasné, když si uvědomíme, že hrál tři roky v KHL. Doufám, že jestli nebude zájem v NHL jinde, tak ta Olympiáda by vyšla.

Snad se to splní, ale zájem bude určitě malý. Kolem Jágra vznikla v poslední době poměrně velká nedůvěra v jeho další hráčské schopnosti v útočné řadě. Asi žadny klub NHL ho chtit už nebude, je to zajic v pytli. Škoda jen, že Kladno neni v extralize.

Jágr v této sezoně vstřelil jedinou branku a přidal šest nahrávek. Ve 22 zápasech hrál v průměru po 13 minutách.

Zdroj: NHL.cz
Kvido 08-01-2018 07:04 3,264

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.