Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Horáček a falešné video; je to sviňárna!

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Horáček a falešné video; je to sviňárna!Až dnes, v druhý den prvního kola prezidentských voleb, jsem zjistil, že Michal Horáček nechal vyrobit zfalšované video svého TV duelu s Milošem Zemanem! To je, nezlobte se, sviňárna. A takový člověk se uchází o post prezidenta ČR?!
Až dnes, v druhý den prvního kola prezidentských voleb, jsem zjistil, že Michal Horáček nechal zřejmě osobně vyrobit zfalšované video svého TV duelu s Milošem Zemanem! To je, nezlobte se, sviňárna. A takový člověk se uchází o post prezidenta ČR?!

Je očividné, že že duel na TV Barandov mezi Zemanem a Horáčkem není autentický!!! Jde o střihovou kompilaci videa, kterou vám vyrobí každý začínající IT odborník (ajťák). Video tohoto duelu na TV Barandov je kompilace klasického vystoupení Horáčka u Soukupa, do nějž byly vloženy pasáže s prezidentem Milošem Zemanem! Takovou sviňárnu nescháváli soudný a přičetný člověk. Kdo se na tom podílel, věděl o tom Horáček? V každém případě to svědčí o "důvěryhodnosti" a "morálce" pana Horáčka.

Podívejte se na video: https://vimeo.com/250671127

A na závěr něco o vlastenectví, ještě nevymizelo:
Kvido 13-01-2018 08:44 2,925

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.