Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Zamlčování faktů k imigrantům?

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Zamlčování faktů k imigrantům?Na sociálních sítích se již delší dobu objevují kritické hlasy, že naše média zřejmě záměrně nepíší korektně o imigrantech. Kdo za tím stojí? Někteří tvrdí, že to je obraz Německa. Tam údajně infiltrují zprávy o imigrantech. Podobně postupuje idnes.cz a novinky.cz u nás?
Na sociálních sítích se již delší dobu objevují kritické hlasy, že naše média zřejmě záměrně nepíší korektně o imigrantech. Kdo za tím stojí? Někteří tvrdí, že to je obraz Německa. Tam údajně infiltrují zprávy o imigrantech. Podobně postupují idnes.cz a novinky.cz u nás?

Co si máme myslet o jmenovaných médiích, které informovaly v minulých dnech o střelbě podezřelého italského občana (Luca Traini z města Macerata). na migranty v jedné ze čtvrtí, avšak očividnou paralelu k migrantům zamlčeli. Jde o to, že smutný čin se stal ve stejné čtvrti, kde se před několika dny stala vražda mladé italské dívky, která byla rozřezána nožem a ze které je podezřelý nigerijský migrant. V obydlí tohoto Nigerijce policie našla dívčinu krev na oblečení a další hematické stopy, takže je zřejmé, proč ke střelbě na migranty došlo právě v tamní čtvrti.

To dělá dojem, že trestné činy spáchané na místních obyvatelích nejsou důležité? Takže střelba na migranty dostala prioritu s cílem ukázat na kriminalitu místní populace? V tomto případe se zcela vytratila objektivita a vyváženost jmenovaných médií!

Související články:
Protesty proti imigrantům v Německu

Foto: Facebook
Kvido 04-02-2018 12:35 3,012

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.