Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Paroubek kandidátem na předsedu ČSSD?

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Paroubek kandidátem na předsedu ČSSD?V rozhovoru pro internetovou televizi Echo TV se expremiér a expředseda ČSSD Jiří Paroubek vyjádřil, že není tak zcela nemožné, aby kandidoval na předsedu ČSSD. Toho bude volit mimořádný sjezd ČSSD 18. února v Hradci Králové.
V rozhovoru pro internetovou televizi Echo TV se expremiér a expředseda ČSSD Jiří Paroubek vyjádřil, že není tak zcela nemožné, aby kandidoval na předsedu ČSSD. Toho bude volit mimořádný sjezd ČSSD 18. února v Hradci Králové.

Nejvíce nominací na předsedu ČSSD získal v krajích nynější místopředseda strany Jan Hamáček. Druhým nejvážnějším uchazečem je prozatím úřadující, prozatímní šéf ČSSD Milan Chovanec. Třetí pozici může zaujmout expředseda ČSSD z minulého období Jiří Paroubek.

Jak řekl na
EchoTV v rozhovoru s Lenkou Zlámalovou, jestliže se do doby konání mimořádného sjezdu stane členem ČSSD, klidně se bude o post předsedy ČSSD ucházet. Jak ostatně prohlásil sám pan prezident Zeman, byl po něm nejúspešnější předseda této strany v historii. "A s panem prezidentem Zemanem si vyměňujeme přes média přátelské vzkazy", připomněl Paroubek.

Expremiér a historicky nejúspěšnější předseda sociální demokracie -Jiří Paroubek (v roce 2006 získal ve volbách o setinu procenta více, než Miloš Zeman v roce 1998) je přesvědčen, že sociální demokracie vstoupí do vlády s hnutím ANO a podaří se jí získat důležité silové resorty. K roli premiéra Babiše prohlásil, že je přesvědčen, že miliardář ze své funkce odejde. Prostě, svému mnohem slabšímu koaličnímu partnerovi nakonec funkci odevzdá. Ustoupí do pozadí stejně jako Kaczynski v Polsku. Mohl by také v Česku nastat systém Kaczyński v Polsku, že by u nás pan Babiš řídil své ministry z pozice předsedy svého hnutí.

Zkušený a ostřílený politik, přezdívaný v minulosti jako buldozer, by měl ČSSD určitě co nabídnou. Je perfektní stratég, což potvrdil i v rozhovoru pro ECH24. Bohužel někteří zatemnění politici z vrcholového členstva to ještě nepochopili. Času je málo a je třeba jednat, aby mohl i Paroubek jednat ve prospěch aktuálně uvadající ČSSD!
Kvido 05-02-2018 11:39 2,814

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.