Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Inaugurace; styďte se Němcová a Kalousek!

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Inaugurace; styďte se Němcová a Kalousek!Účastníci druhé prezidentské inaugurace Miloše Zemana, kteří během jeho projevu odešli ze sálu, si říkají demokraté (Němcová, Kalousek a někteří další)? Hanba jim! Nebyli ochotni vyslechnout kritická slova. Zřejmě si představují demokracii jen k obrazu svému. Demokrat, který nechce naslouchat kritice, není demokrat!!!
Účastníci druhé prezidentské inaugurace Miloše Zemana, kteří během jeho projevu odešli ze sálu, si říkají demokraté (Němcová, Kalousek a někteří další)? Hanba jim! Nebyli ochotni vyslechnout kritická slova. Zřejmě si představují demokracii jen k obrazu svému. Demokrat, který nechce naslouchat kritice, není demokrat!!!

Pravda, projev na dnešní (08. 03. 2018) inaguraci Miloše Zemana ve Vladislavském sále Pražského hradu (v některých částech adresný na konkrétní osoby) se poněkud vymykal běžným zvyklostem, ve srovnání s vystoupením předchozích polistopadových prezidentů, kteří hovořili obecně až frázovitě.

Konkrétní obsah inauguračního projevu mj. odpovídal na otázky, které si rovněž mnohdy kladu (privatizace OKD, či vysílání zpravodajství ČT). Z neobvyklého projevu pana prezidenta Zemana však bylo možné dedukovat, že myslí na občany České republiky. Že chce být pravdomluvný a statečný. Prostě, říkat lidem pravdu, což se nelíbí jistým "demokratům", především z TOP 09.

Ostatně, byli jsme to my, kteří dali panu Zemanovi svůj hlas v přímé prezidentské volbě. Vy, pane prezidente, tak smysl přímé demokracie naplňujete. Za to Vám mnohokrát děkujeme.

A nakonec jeden důkaz pravdivosti z inauguračního projevu prezidenta Miloše Zemana. Kritizoval uhlobarona a tiskového magnáta Zdeňka Bakalu a některé neziskovky. Opozice jako potrefená husa se ozvala, prý šlo o vyřizování účtů. To se jim hodí do jejich argumentace. Není tomu ale tak! Prezident Zeman ukázal přece na dlouhotrvající problém obrovského českého tunel (OKD), který se nadaří dostatečně objasnit a vyřešit. Všichni to dobře víme, proto na "černou skvrnu" Česka ukázal. Zároveň zmínil, že se problému bude nadále věnovat.

Přejeme Vám, pane prezidente, do Vašeho druhého prezidentského období hodně zdraví, pravidelnou relaxaci a pohodu.

Autor: Vícha Květoslav
Kvido 08-03-2018 18:47 3,151

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.