Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Němcová neviděla protestujícího občana?

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Němcová neviděla protestujícího občana?Poslankyně ODS paní Němcová káže na mikrofon kritiku na Miloše Zemana po jejím úprku z prezidentské inaugurace. Je jí lhostejné, že kousek vedle ní stojí pan Stanislav Smetana, původně občan z Kojetina, nyní bezdomovec a protestující v Praze. Kamarádi jej zahlédli v televiznim záběru v pozadi za političkou Němcovou.
Poslankyně ODS paní Němcová káže na mikrofon kritiku na Miloše Zemana po jejím úprku z prezidentské inaugurace. Je jí lhostejné, že kousek vedle ní stojí pan Stanislav Smetana, původně občan z Kojetina, nyní bezdomovec a protestující v Praze. Kamarádi jej zahlédli v televiznim záběru v pozadi za političkou Němcovou.

Co je mně do toho? Asistent kamery jedné televize se vyjádřil, že neví nic o tom, že by politička Němcová šla za protestujícím občanem a mluvila s ním. Vašnosto, to máme politiky v Česku. Kdyby s rozhořčeným mužem jen krátce promluvila, dozvěděla se, že již několik let pan Smetana usiluje o návrat svého majetku v Kojetíně. Bezvýsledně! Paní Němcová by mu mohla pomoci. Mohla!
Kvido 22-03-2018 16:22 3,130

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.