Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ministr Milek, politicky nezkušený, naletěl?

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Ministr Milek, politicky nezkušený, naletěl?Musím říct, že ministr zemědělství Milek, vlády Andreje Babiše v demisi je ve svém oboru odborník, jakého hned tak nenajdete. Vypracoval se na úspěšného zemědělského manažéra, ale politice asi málo rozumí, viz. kauza jeho poradkyně Čejkové.
Musím říct, že ministr zemědělství Milek, vlády Andreje Babiše v demisi je ve svém oboru odborník, jakého hned tak nenajdete. Vypracoval se na úspěšného zemědělského manažéra, ale politice asi málo rozumí, viz. kauza jeho poradkyně Čejkové.

Se svým otcem začal už za totáče v ovocných sadech Úsovsko - Klopina a měli velmi dobré hospodářské výsledky. Začal od piky, a tak není divu, že si ho premiér Babiš vybral, prostě zemědělství rozumí. Už méně zřejmě politice i té zákulisní. Proč? Ministerstvo zemědělství oslovilo bývalou moderátorku Čejkovou 22. prosince, aby Milkovi radila v oblasti mediální komunikace. Kolega, s nímž jsem o tom mluvil, říkal, že ho "polelo" horko, když k tomu nakonec došlo. Jak může hlasatelka zpráv z televize radit ministrovi v mediálních otázkách se zaměřením na zemědělství?

Pan ministr prostě naletěl, případně tomu nevěnoval patřičnou pozornost. Není divu, že se za to dostal do nemilosti premiéra Babiše. Vždyť ministerstvo má zároveň vlastní tiskové oddělení se šesti zaměstnanci. Milkovi premiér Babiš přikázal smlouvu s Mirkou Čejkovou zrušit. "Vůbec nechápu, proč někoho za takové peníze najal. To je neskutečné," řekl Babiš novinářům.
Kvido 14-04-2018 16:22 2,479

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.