Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Na výroči smrti Horákové nová vláda?

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Na výroči smrti Horákové nová vláda?Mocipáni ušili dnes horkou jehlou novou vládu České republiky premiéra Babiše. Vzpomněli si vůbec na tehdejšími komunisty zavražděnou Miladu Horákovou. V tento truchlivý den výročí její úkladné vraždy mohl někdo zorganizovat jemenování nové vlády?! Nechutné! Zarážející, kam to Česko vlastně jde...
Mocipáni ušili dnes horkou jehlou novou vládu České republiky premiéra Babiše. Vzpomněli si vůbec na tehdejšími komunisty zavražděnou Miladu Horákovou. V tento truchlivý den výročí její úkladné vraždy mohl někdo zorganizovat jemenování nové vlády?! Nechutné! Zarážející, kam to Česko vlastně jde...
Doklad k vydání trestu smrti
Milada Horáková byla odsouzena k smrti spolu s třemi spolucestujícími (Janem Buchalem, Oldřichem Peclem a Závišem Kalandrou ) dne 8. června 1950. Mnoho prominentních osobností na Západě, zejména Albert Einstein , Winston Churchill a Eleanor Roosevelt , život, ale věty byly potvrzeny. Byla popravena hangátem v pražské věznici v Pankráci dne 27. června 1950; ve věku 48 let. [6] Její posledně uváděná slova byla (v překladu): "Ztratil jsem tento boj, ale odjíždím s poctou, miluji tuto zemi, miluji tento národ, snažím se o jeho blaho. k tobě, přeji ti, přeji ti ... "
Po popravě bylo Horákové tělo spalováno na krematoriu Strašnice, ale její popel nebyl vrácen rodině. Jejich místo pobytu je neznámé.
Milada Horáková, soud, červenec 1950
Lidé by si měli přebrat, co znamená nástup vlády podporované komunisty v den výročí popravy Milady Horákové, řekl kardinál Dominik Duka. V den výročí odsouzení političky a právničky Milady Horákové československými komunisty se v pražských Ďáblicích konal pietní akt na památku obětí komunistického režimu. Na místním hřbitově, na kterém leží nejméně dvě stě obětí komunistického režimu včetně víc než čtyř desítek dětí, zaznělo kromě vzpomínek na oběti i varování před růstem vlivu KSČM.
Předseda KSČM a jeho komunita nemůže za zvěrstva tehdejších komunistů, ale přece jen, je příliš velká závislost na KSČM rozumná?
Kvido 27-06-2018 14:32 2,337

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.