Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nepokoje v Německu bouchnou?

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Nepokoje v Německu bouchnou?V žádném případě nechci vytvářet hysterii. Ale i od známých v Saské Kamenici - Chemnitz vím, že tam je situace vážná kolem migrantů. Hlavní příčina však je v jednání státních orgánů a zamlčování výhod pro migranty a jejich trestných činů.
V žádném případě nechci vytvářet hysterii. Ale i od známých v Saské Kamenici - Chemnitz vím, že tam je situace vážná kolem migrantů. Hlavní příčina však je v jednání státních orgánů a zamlčování výhod pro migranty a jejich trestných činů.
V prvé řadě napětí způsobuje okolnost, že pokud překročí zákon Němec, tak je tvrdě potrestán a média to podrobně komentují. Avšak dopustí-li se trestné činnosti někdo z migrantů, tak média to zatajují. N epíše se o tom. Prostě, trestná činnost migrantů je, policií zlehčována a soudy netrestána. Němci jsou silně naštvaní, že migranti nemusí pracovat a stát jim vyplácí z daní Němců sociální dávky, které jsou mnohem vyšší, než dávky Němců. To je tak ve stručnosti hlavní problém migrace v Německu. To vše podporuje kancléřka Merkel, a proto proti ní narůstá odpor. Až na druhém místě nevole proti migrantům je nevhodné chování migrantů. V Německu jsou případy, kdy migranti hanobí a ničí křesťanské kulturní památky!

Jestliže stát, a tedy vláda, bude tuto situaci dále ignorovat a nepostaví se rázně migrantům, může to v Německu "bouchnout" a nastanou plošně velké nepokoje proti migrantům!
Kvido 15-09-2018 08:09 2,524

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.