Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Chtějí, abychom věřili aféře vyvolané Slonkovou a Kubíkem

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Chtějí, abychom věřili aféře vyvolané Slonkovou a KubíkemAutoři a jejich spolupracovníci aféry kolem Čapího hnízda očividně ztrácí půdu pod nohama. Vydávají jeden článek za druhým, který má podpořit důvěryhodnost pokusu o odstranění premiéra. Nejnověji argumentují, že většina lidí jim věří. Výzkum v této podobě je nevěrohodný.
Autoři a jejich spolupracovníci aféry kolem Čapího hnízda očividně ztrácí půdu pod nohama. Vydávají jeden článek za druhým, který má podpořit důvěryhodnost pokusu o odstranění premiéra. Nejnověji argumentují, že většina lidí jim věří. Výzkum má k objektivitě daleko, autoři podsouvali více či méně sugestivní otázky. Schválně, bude podobný výzkum s odstupem času?

Výzkum proběhl ihned po zveřejnění zprávy ve dnech 13. a 14. listopadu, tedy v den publikace aféry a den pro ni. Náhoda? Ne. Jen součást mediální masáže. Mám uvěřit, jelikož autoři si nejsou jistí, zda spustí to správné, dobré, prodemokratické myšlení. Díky za nápovědu. Když se moc tlačí na pilu, pila se zasekne. A lidé se mezitím smějí autorům.

Mám věřit, protože ostatní s náskokem statistické chyby věří? Mám se chovat jako stádo? Nemám právo na vlastní názor? Jen nevěřím novinářům, jelikož nedokáží pravdivě informovat o neutrální informaci, jako je změna času. Suverénně informují o letním a zimním čase. Přitom používáme středoevropský čas a letní středoevropský čas. Fejky z neutrání apolitické zprávy.

PS. Čím dál víc věřím verzi, že aféra je součástí obchodního jednání na dostavbu Temelína, ať jsme závisí na energiích na tu správnou stranu. V tomto případě budu citovat ranní kávičku: „My, Evropané, nemůžeme akceptovat, aby zahraniční mocnost, byť by byla naším nejbližším přítelem a spojencem, rozhodovala o našem legitimním obchodu s třetí zemí“... eurokomisařka Věra… Jourová… ve Štrasburku… o Spojených státech…
Jan Pravda 15-11-2018 07:23 2,396

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.