Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Milión chvilek aktivistické demokracie

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Milión chvilek aktivistické demokracieDíky aktivistům se oslavy 17. listopadu zvrhly v předlistopadové oslavy bolševického vítězného února. V médiích bludy, např. aktivističtí novináři píší o strachu Babiše z lidí, nebo píší o lidech, kteří vyhodili "nedemokratické" věnce. Presstituti přitom "jen" záměrně lhali nebo neověřovali informace a pak vše mírnili. V praxi jsme proto sledovali kouzlo nechtěného - akci milión chvilek pro (aktivistickou) demokracii.
Díky aktivistům se oslavy 17. listopadu zvrhly v předlistopadové oslavy bolševického vítězného února. V médiích bludy, např. aktivističtí novináři píší o strachu Babiše z lidí, nebo píší o lidech, kteří vyhodili "nedemokratické" věnce. Presstituti přitom "jen" záměrně lhali nebo neověřovali informace a pak vše mírnili. V praxi jsme proto sledovali kouzlo nechtěného - akci milión chvilek pro (aktivistickou) demokracii.

Opět zažíváme řádění samozvaných kádrováků, kteří určují, co je správné a co ne. Který věnec je nedemokratický a který ne. Svým chováním nás nikým nevolní aktivisté a presstituti vrátili do padesátých let dvacátého století. Do časů boje s reakčními a zpátečnickými sílami, které sabotovali vůli lidu. Do časů nejtvrdší komunistické totality, kdy pokrok a dobro ordinovali sovětští poradci a jejich tupí a ožralí pomahači.

Začneme kyticemi, za jejichž vyhozením nestojí občané, jak psali presstituti ale politický aktivista Otakar van Gemund, člen spolku Kaputin. Snad jste v průběhu dne zaznamenali, že titulky k události editoři postupem času upravili v méně agresivní. Nicméně Novinky 18. 11. 2018 v 21 hodin stále trvají na lži: Vyhrocená Národní: Kytice od Zemana a Babiše hodili lidé do koše. Vlastně, co chtít po nástupci Rudého práva. Starého psa novým kouskům nenaučíš.

Nicméně zejména z řad opozičních politiků přišlo schválení vyhození věnců či kytiček . Asi nejtvrději na jejich blábol odpovídá blog Skrytá pravda v textu Rozkopejte hroby rodičů Fialy (ODS) a Rakušana (STAN). Je to pouze projev občanské nespokojenosti...

A nyní přejdeme presstitutům Novinek a serveru neovlivní.cz. Hodně zajímavý pohled na duševní nemoc Andreje Babiše ml. vyslovila advokátka Klára Samková v textu Antická tragédie Andreje Babiše. Malá poznámka k textu advokátky. Z pohledu dnešní medicíny jsou narkomani považování za duševně nemocné.

Ve výsledku to znamená, že Slonková s Kubíkem natočili rozhovor s (ex)narkomanem v nejlepším případě trpícím na následky kouření marihuany. Mnohem zajímavější by mi přišla reportáž, jestli se syn svými vyjádřeními (ne)mstí tátovi, který ho hodně drastickými metodami chce vyléčit ze závislosti na hulení.

Zajímavý pohled na věc vnesl nestor ostravské žurnalistiky Břetislav Olšer. V obou režimech nepohodlný autor píše: "Babišův syn Závislou poruchou osobnosti (ZPO), podle mezinárodního značení jde o nemoc indikativní skupiny F60.7 ze skupiny poruch osobnosti. Toto onemocnění se projevuje naprostou důvěřivostí a podléhání autoritám. Osoba trpící nemocí indikativní skupiny F60.7 postrádá schopnost prosazení vlastního názoru. Jakmile je konfrontována se zdravým člověkem, okamžitě začne podléhat jeho názorům a přebírá jeho postoje".

Na závěr obrázky z facebooku o Tzv. SPONTÁNNÍ KRABICI....
Jan Pravda 18-11-2018 22:47 2,539

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.