Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Seznam nepřímo přiznal podpásovku Slonkové a Kubíka

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Seznam nepřímo přiznal podpásovku Slonkové a KubíkaOpět se ukázalo kouzlo nechtěného. Seznam se snažil být elfem české mediální scény a skončil jako usvědčený troll. Bez ruské propagandy a Putina. Stačila žaloba v právním státě. Švýcarsku.
Opět se ukázalo kouzlo nechtěného. Seznam se snažil být elfem české mediální scény a skončil jako usvědčený troll. Bez ruské propagandy a Putina. Stačila žaloba v právním státě. Švýcarsku.

Den před hlasováním o důvěře Babišově vlády Seznam pod tíhou hrozby žaloby ze Švýcarska nepřímo přiznává, že novinařina Slonkové a Kubíka v kauze čapí hnízdo minimálně není objektivní. Natočit rozhovor s duševně nemocným člověkem, který o sobě tvrdí, že má bombu a je George Clooney, může jen novinářská hyena. Není těžké si představit alternativní senzační materiál zmíněné dvojice, že na Krym byl Babiš mladší unesen Mirkem Kalouskem a Mirkou Němcovou a řidiče jim dělal Jiří Drahoš.

Pokud mám být objektivní, za hrubý zásah do soukromí rodin(y) současného premiéra považuji zveřejnění informací o závažnosti duševního onemocnění Andreje Babiše mladšího z veřejně dostupných zdrojů. Nicméně toto svědčí o panice na české mainstreamové mediální scéně z velmi pravděpodobné ztráty důvěryhodnosti v očích veřejnosti, které by způsobilo zveřejnění veřejně dostupných informací v alternativním zpravodajství a zinech.

Z tohoto pohledu je zřejmé, že hyeny Slonková a Kubík spáchly cíleným a dobře načasovaným očerněním premiéra mediální sebevraždu a byly hozeny objednavateli mediálního lynče přes palubu a toi přes předchozí podporu . Nakonec povedené dvojici zbude jen nedůvěryhodný, údajně Sorosem financovaný projekt Neovlivní.cz.
Jan Pravda 22-11-2018 22:27 2,621

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.