Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Kávička Terezy Spencerové nově na iPimě

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Kávička Terezy Spencerové nově na iPiměBývalá editorka Literárních novin Tereza Spencerová a autorka již legendární ranní kávičky na facebooku zakotvila nově na iPrimě. V denně publikované ranní kávičce píše většinou nikde nepublikované krátké zprávy ze světa okořeněné o krátký, většinou vtipný komentář.
Bývalá editorka Literárních novin Tereza Spencerová a autorka již legendární ranní kávičky na facebooku zakotvila nově na iPrimě. V denně publikované ranní kávičce píše většinou nikde nepublikované krátké zprávy ze světa okořeněné o krátký, většinou vtipný komentář.

Tereza svým širokým přehledem zdrojovaných událostí vyplnila mezeru ve zpravodajství a navíc supluje veřejnoprávní média. Díky iPrimě mohou její krátké zprávy ze světa číst i ti, kteří se záměrně vyhýbají velkému bratru - facebooku.

Spencerová má cit pro detail, který trefně popisuje konkrétní jev. Svým nadhledem vytvořila nový novinářský obor - krátké, vtipně a většinou také ironicky komentované zprávy.
Jan Pravda 10-12-2018 22:11 3,911

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.