Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Walker, Texas Ranger, neostré kopie?

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Walker, Texas Ranger, neostré kopie?Nepochybně, americký seriál Walker, Texas Ranger zaujme mnoho televizních diváků. Bohužel většina filmů na TV Prima má špatnou vysílací kopii.
Walker, Texas Ranger. Tyto příběhy neohroženého Walkera (Ch. Norris), který v boji se zločinem používá staré osvědčené metody bojového umění, myslím, mnohé diváky zaujmou. Ch. NorrisC. Gilyard Jr., S. Wilsonová a další předvádějí skutečně vynikající podívanou při potyčkách se zločinci. Bohužel, po pár desítkách minut mohou diváka bolet oči. Projevuje se při sledování kvality HD na zařízení nejnovější Toshiba a dalších televizorech.
Myslím, že TV Prima nakoupila méně hodnotné kopie seriálu? Celý film je totiž mírně neostrý, otřesné jsou zvláště noční a tmavé pasáže seriálu Walker, Texas Ranger.
Jak odpoví TV Prima na tuto připomínku?
----------------
Sdělení zr dne 8.4.2019:
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Ale zmíněny seriál momentálně vůbec nevysíláme, ani nemáme zakoupenou licenci.
Jinými slovy Chuck Norris se zatím ještě nezvládl probojovat z Novy Action, prosím obraťte se proto na jejich tiskové oddělení.
S pozdravem

Gabriela Semová
Head of Corporate and Internal PR
SOLOOTIONS powered by FTV Prima, spol. s r.o.
Kvido 06-04-2019 09:15 2,289

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.