Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Byl by Jágr dobrý politik?

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Byl by Jágr dobrý politik?Novinářští "elévové" rozjeli kampaň proti Jágrovi. Třeba ČT (Fridrichová), ale také rádoby televize TV Seznam.cz... Je to k pláči. Nic neví o tom, jak jsme za socialismu byli rádi, že k nám přijeli světoví umělci a dávali nám naději na svobodu. Totéž může dnes prožívat Čína před zimními olympijskými hrami 2020. Tu je poslem svobody a profesionálního hokeje náš Jaromír Jágr.
Novinářští "elévové" rozjeli kampaň proti Jágrovi. Třeba ČT (Fridrichová), ale také rádoby televize TV Seznam.cz... Je to k pláči. Nic neví o tom, jak jsme za socialismu byli rádi, že k nám přijeli světoví umělci a dávali nám naději na svobodu. Totéž může dnes prožívat Čína před zimními olympijskými hrami 2020. Tu je poslem svobody a profesionálního hokeje náš Jaromír Jágr.

Číňané určitě udělají vše pro to, aby jejich hokejové mužstvo svým vystoupením na olympiádě aspoň zanechalo sympatický dojem. Ostatně, Jágr není první světovou hokejovou celebritou, která nejlidnatější zemi světa kvůli zvýšení popularity tohoto sportu navštívila. Již před ním tam byla propagovat hokej některá mužstva NHL i zřejmě nejlepší hokejista všech dob, Kanaďan Wayne Gretzky.

Elévové z televize a další nechtějí vidět a slyšet, nejlepších hráč naší hokejové historie (ne-li pobýval v Číně jakožto doprovod prezidenta Zemana. Nevidí, že Jágr, majitel hokejového klubu Kladno (které svými 4 brankami v rozhodujícím zápase posunul do extraligy si během návštěvy potřásl ruku s čínským prezidentem a generálním tajemníkem čínské komunistické strany Si Ťin-pchingem. Tohle mu mj. vyčetl i pořad 168 hodin. Stavební firma, jejímž spolumajitelem je Jágrův otec, je prý aktuálně vyšetřována policií kvůli podezřelé zakázce v prezidentově sídle v Lánech. Reportáž pak byla doplněna kritickými názory sinoložky Olgy Lomové, nikdo, kdo by obhájil samotného Jágra pozván do pořadu nebyl.

Paní Nora Fridrichové, manželka sportovního reportér Roberta Záruby, by se měla stydět, jak účelově manipuluje v tomto pořadu. Vždyť Robert Záruba ukázal svůj postoj již dávno svými slavnými hláškami, které pronesl v televizním přenosu při památném vítězství našich hokejových reprezentantů na olympiádě v Naganu: „Přepište dějiny, Česká republika vyhrála zimní olympijské hry v ledním hokeji!“ Fridrichová dělá opak a tahá Jágra do politiky.
Kvido 11-05-2019 06:55 1,712

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.