Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nevolají "Chvilky" po dodržování zákonů? Samy je porušují

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Nevolají "Chvilky" po dodržování zákonů? Samy je porušujíNeziskovka "Milion chvilek pro demokracii" volá na náměstích Česka po dodržování zákonů. Nicméně, sama má problém ty platné dodžet. Své letáky vhazuje i do zřetelně označených schránek "Nevhazovat letáky", a tím porušuje zákon.
Neziskovka "Milion chvilek pro demokracii" volá na náměstích Česka po dodržování zákonů. Nicméně, sama má problém ty platné dodžet. Své letáky vhazuje i do zřetelně označených schránek "Nevhazovat letáky", a tím porušuje zákon.
Na druhou stranu, v demokracii mají "Chvilky"právo se zviditelnit. Lidé mají právo vědět, že zákony moc nedodržují. Nechci od nich slyšet výmluvy, že se jednalo o ojedinělé selhání jednotlivce, za které se neziskovka omlouvá. Za mě to jsou noví bolševici, pro které je právo účelová záležitost. Navíc jsem zaznamenal situaci, že příspěvek s obsahem, který upozorňuje na porušení zákona, ze strany "Chvilek" byl smazán. Neřešil jsem kým, prostě stalo se. Tečka.
Pro mě jasno. Totalitní organizace s Orwellowským názvem. Činy je prozrazují.
Právní stát je nedílnou součastí součástí demokracie. Tečka.
PS Babiše nemám rád, nejsem jeho volič, nicméně s toto neziskovkou proti němu protestovat nepůjdu ani omylem.
Jan Pravda 11-06-2019 07:11 1,952

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.