Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

"Chvilky" podvádějí?

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Demonstrační akce "Milión chvilek pro demokracii" se mně zdají pochybné. V útery (11.6.2019) tento spolek, jakéhosi Mináře, (zřejmě placený pražskou kavárnou) organizoval protesty proti vládě v regionech. Ale byly to protesty? Ve větších městech, Náchod, Brno, Ostrava to vypadalo jako kulturní akce skoro zapomenutých zpěváků...
Demonstrační akce "Milión chvilek pro demokracii" se mně zdají pochybné. V úterý (11.6.2019) tento spolek, jakéhosi Mináře, (zřejmě placený pražskou kavárnou) organizoval protesty proti vládě v regionech. Ale byly to protesty? Ve větších městech, Náchod, Brno, Ostrava to vypadalo jako kulturní akce skoro zapomenutých zpěváků...
Na dejme tomu "demonstracích", se prezentovali zpočátku různí zpěváci a místní pouliční taškaři. Nebýt jejich vystoupení, určitě by účast na této akci "Chvílky" nebyla ani poloviční. V Náchodě podle odhadů bylo asi 200 lidí, v Olomouci 1.000 lidí, v Ostravě 1 500 lidí, v Brně 2 500 lidí. Byli to nejen zvědavci, či děti, které "Chvilky" zneužívají k roznášení letáků pro jejich demonstrace, a také jen kolemjdoucí. Zbytek tvořili údajně importovaní účastníci spolku "Chvílky" z různých míst v okolí měst. Takže - nic moc!
A ještě něco - výrazně ubylo transparentů a poutačů, které brojily proti vládě. Připočteme-li k tomu skutečnost, že argumentace některých řečníků jsou mylné a dezinformační vypadá to na fiasko pro neziskovku "Milion chvilek pro demokracii". Je proto s podivem, že si tento spolek nechává posílat finance na svůj tranparentní účet. Žeby zase jeden velký podvod, tedy "tunel" v České republice? Pane Hamáčku a paní Schillerova, konejte a prověřte tuto nehoráznost! Či jsou Češi opět ovcemi a naletí chytrolínům, kteří se pod pláštíkem vlastenectví a demokracii chtějí obohatit?

Související zdroje:
Babis-lide-protestuji-na-zaklade-vylhanych-veci
Kvido 12-06-2019 14:05 1,926

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.