Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Primátor Prahy Hřib půjde před soud. Budou média trvat na jeho odchodu z politiky?

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Primátor Prahy Hřib půjde před soud. Budou média trvat na jeho odchodu z politiky?Primátor hlavního města Prahy Zdeněk Hřib (Piráti) má problém. Příliš se nestará o svůj movitý majetek a bývalý majitel objektu, takřka sedmdesátiletý Václav A., na něj podal žalobu pro údajné porušení kupní smlouvy. Podle jeho názoru primátor Hřib nesplnil podmínku, ke které se zavázal. Jedná se o odprodej nářadí a materiálu, jehož zbytky se nachází na pozemku dodnes za cenu půl miliónu korun prostřednictvím podání nabídek na inzertních serverech.
Primátor hlavního města Prahy Zdeněk Hřib (Piráti) má problém. Příliš se nestará o svůj movitý majetek a bývalý majitel objektu, takřka sedmdesátiletý Václav A., na něj podal žalobu pro údajné porušení kupní smlouvy. Podle jeho názoru primátor Hřib nesplnil podmínku, ke které se zavázal. Jedná se o odprodej nářadí a materiálu, jehož zbytky se nachází na pozemku dodnes za cenu půl miliónu korun prostřednictvím podání nabídek na inzertních serverech. O vzniklé situaci informovaly Parlamentní listy 15. července 2019.
O nepořádku a smradu na tomto pozemku psal portál TV Nova TN.cz již 25. května 2019. V článku Alexandra Udženija z ODS konstantuje, že "Jak se pan primátor stará o svůj majetek, tak se stará i o město. A je to vidět".
Nicméně si dovolíme nastolit téma. Premiér Babiš stojí před soudem a média spolu s některými politiky, Piráty nevyjímaje, žádají odchod Babiše z politiky. Budou mít stejný metr na pražského primátora? Budou trvat na jeho odchodu z politiky?
Jan Pravda 16-07-2019 19:44 1,897

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.