Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Podivný pohled europoslankyně Jourové na seniory

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Podivný pohled europoslankyně Jourové na seniorySouhlasím se starostou plzeňského obvodu Lumírem Aschenbrennerem https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Mysli-si-ze-starsi-lide-neumi-rozeznat-co-je-pravda-a-co-ne-Senatora-zvedla-ze-zidle-slova-Jourove-o-ceskych-seniorech-589586, že europoslankyně Věra Jourová myslí a jedná mimo mísu. Její názor, že "starší lidé neumějí rozeznat, co je pravda, a co ne, je zaražející. Že většina z nich neumí ovládat počítače a mobily.
Souhlasím se starostou plzeňského obvodu Lumírem Aschenbrennerem https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Mysli-si-ze-starsi-lide-neumi-rozeznat-co-je-pravda-a-co-ne-Senatora-zvedla-ze-zidle-slova-Jourove-o-ceskych-seniorech-589586, že europoslankyně Věra Jourová myslí a jedná mimo mísu. Její názor, že "starší lidé neumějí rozeznat, co je pravda, a co ne, je zaražející. Že většina z nich neumí ovládat počítače a mobily.
Ve svém okolí vidím hodně seniorů, kteří mají počítačovou gramotnost a k tomu navíc - velkou životní zkušenost. Velmi dobře rozlišují, co je v současné společnosti dobré a co špatné. Špatní lidé jsou ti, kteří seniory opovrhují a mají na ně pochybný pohled. Není mezi těmi kritiky seniorů také paní poslankyně Jourová?
K paní Věře Jourové bych chtěl ještě dodat, že místo jejího "řešení seniorů" a jejich pomlouvání by paní europoslankyně měla řešit činnost tzv. šméjdů, kteří se v Česku snaží podvádět nejstarší seniory různými triky. Měla by, podobně jako poslanec Okamura, navrhnout, jak dát tuto skupinou podnikatelů pod důslednější kontrolu státu. Rovněž by měla usilovat, aby byly řešeny ty nejnižší důchody. Pokud někomu přidat, tak by to měli být právě tito občané, jelikož s důchodem pod 7 až 9 tisíc se nedá vyžít. A právě takoví občané se dostávají do dluhových pastí.
Kvido 21-07-2019 14:33 1,982

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.