Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

ČT 168 hodin stále jednostranný

KvidoKvido Přidáno před 5 letykoronavirus
ČT 168 hodin stále jednostrannýKopněte už paní Fridrichovou (pořad ČT 168 hodin) do za.....! Vyměňte ji za soudného moderátora. Mám na tento názor právo, protože poctivě platím Českou televizi koncesionářskými poplatky. Pořad 168 hodin je stále jednostranný a místy až přiblblý. Paní Fridrichová, vy nemáte maminku (babičku), asi ne, jinak byste nepletla hrušky s jablkama a neohlupovala české, moravské a slezské diváky!!!
Kopněte už paní Fridrichovou (pořad ČT 168 hodin) do za.....! Vyměňte ji za soudného moderátora. Mám na tento názor právo, protože poctivě platím Českou televizi koncesionářskými poplatky. Pořad 168 hodin je stále jednostranný a místy až přiblblý. Paní Fridrichová, vy nemáte maminku (babičku), asi ne, jinak byste nepletla hrušky s jablkama a neohlupovala české, moravské a slezské diváky!!!
Jedna z posledních reportáží pořadu 168 hodin měla název: "Tahle země není pro mladý". Podle i předešlých názorů paní Fridrichové, by chtěla, aby ČR jako stát nebyla pro starý lidi. Fuj!!! Také její další témata byla zavádějící: "Politici versus studenti." "Staří versus mladí." "Střet kvůli klimatu." Podle vědců za to můžeme my a středoškoláci se proto pustili do protestů.
Prostě, jednostrynný pohled Fridrichové za naše koncesionářské příspěvky. Když to F. neumí, vyrazte ji.
Kvido 07-09-2019 09:37 1,844

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.