Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Přestanu platit Českou televizi, v archivu maže své odvysílané zprávy

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Přestanu platit Českou televizi, v archivu maže své odvysílané zprávyPřed týdnem klesla Česká televize na své další, ještě hlubší dno. V pondělí 2. září 2019 ji byly rozšlapány bábovičky. Následně v rámci Orwellovských pěti minut nenávisti v Událostech označila Andreje Babiše za bývalého premiéra. Zmíněný příspěvek poté smazala ve svém iVysílání (můžete v něm dohledat a shlédnout odvysílané pořady včetně zpravodajství). Slovy předlistopadové hlasatelky ČST nastavila Česká televize zrcadlo sobě, mainstreamu i elfům bojujícím s fake news.
Před týdnem klesla Česká televize na své další, ještě hlubší dno. V pondělí 2. září 2019 ji byly rozšlapány bábovičky . Následně v rámci Orwellovských pěti minut nenávisti v Událostech označila Andreje Babiše za bývalého premiéra. Zmíněný příspěvek poté smazala ve svém iVysílání (můžete v něm dohledat a shlédnout odvysílané pořady včetně zpravodajství). SSlovy předlistopadové hlasatelky ČST nastavila Česká televize zrcadlo sobě, mainstreamu i elfům bojujícím s fake news. Podrobnosti k tématu napsal např. Petr Žantovský.
Celé to řeším podobně jako většina společnosti. Přestávám zprávám věřit, je to propaganda, Elfům navzdory. Předsudečná nenávist k premiérovi je společná nejen novinářům mainstreamu (v opačném případě by psali o lži a následující cenzuře ČT) ale i Elfům, co bojují proti lžím (mlčí jako hrob a tím drží basu s mainstreamem). Pokud by Žantovský a před ním mnozí jiní lhali, obě zmíněné skupiny by na nich nenechaly ve jménu pravdy a lásky suchou niť.
Prostě žiji si svůj život bez virtuální reality popisované ve zprávách. Věřím sportovním výsledkům a důvěřuji předpovědi počasí. Většinu zpráv nevnímám, co mě zajímá, ověřuji.
Nyní k tématu nadpisu. Mění se technologie TV vysílání. TV přijímač v obýváku je v rozlišení 1920 x 1080, má hezký obraz, nicméně nezvládá DVB-T2. Prostě mi zákonem byla znehodnocena investice do vybavení domácnosti. Jelikož se reálně nacházím v pozici pocitem chráněného spotřebitele, o náhradě škody si v právním státě mohu nechat jen zdát.
Až přestane televizor přijímat signál DVB-T, bude velkým monitorem k dokovatelnému notebooku. Fyzicky nebude schopen přijímat TV vysílání, tudíž legálně nastane doba, kdy nemusím platit poplatek (daň) za veřejnoprávní televizi. Odmítám platit za to, že někdo po deseti letech mění technologii vysílání, aby mě donutil k fyzické výměně fungující věci nebo dokoupení příslušenství. Není to ekologické. Navíc všechny televize v podstatě recyklují vysílaný obsah. Osud jednou za rok recyklovaného Mrazíka postihl dokonce i Hvězdné války a Jamese Bonda.
Související zdroje:
http://www.rukojmi.cz/clanky/8864-stanislav-novotny-zruste-koncesionarske-poplatky-uz-ani-korunu-ceske-televizi-a-ceskemu-rozhlasu
Jan Pravda 08-09-2019 09:46 1,980

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.