Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Je šíření Wuchanského koronaviru testování šíření biologických zbraní?

J
Jan Pravda Přidáno před 4 lety
Je šíření Wuchanského koronaviru testování šíření biologických zbraní?Kraranténa pro stamilióny lidí v Číně, nasazení armádních lékařů v místě nákazy koronavirusem či zasedání bezpečnostní rady našeho státu, to vše jsou tři nahlas spolu nevyslovené signály, že virová epidemie způsobená mutací viru SARS není šíření běžné virové epidemie, jako je chřipka. Přitom na chřipku v ČR umřelo v roce 2019 kolem tří set lidí.
Kraranténa pro stamilióny lidí v Číně, nasazení armádních lékařů v místě nákazy koronavirusem či zasedání bezpečnostní rady našeho státu, to vše jsou tři nahlas spolu nevyslovené signály, že virová epidemie způsobená mutací viru SARS není šíření běžné virové epidemie, jako je chřipka. Přitom na chřipku v ČR umřelo v roce 2019 kolem tří set lidí.
Média hlavního proudu již dávno nejsou hlídacím psem demokracie. Pokud se děje něco důležitého, většinou mlčí nebo citují nedůvěryhodné zdroje či fandí jedné straně názorového spektra. Normální lidé jim věří stejně, jako Rudému právu, Československé televizi či komunistickým papalášům před rokem 1989. Mnoho lidí tehdy poslouchalo alternativní zdroje zpráv, počínaje polskou, západoněmeckou či rakouskou televizí a konče propagandistickými rozhlasovými vysílačkami, jako Svobodná Evropa nebo Hlas Ameriky.
Současné alternativní zdroje informací, počínaje sociálními sítěmi, zpravodajskými blogy a konče státními ruskými informačními zdroji v případě Wuchanského koronavirusu dokáží poskytnout k informacím mainstreamu střípky, ze kterých se pokusíme složit celkový obraz.
Obvykle začínám analýzou čísel. Wuchanská infekce byla zaznamenána zhruba před měsícem ve městě s 11 mil obyvatel. Megapole je tedy neparně lidnatější než ČR, ve které v roce 2019 umřelo na chřipku přibližně 300 lidí. Pochopitelně nejvíc mrtvých má chřipka na svědomí v čase epidemie. V době psaní článku se počet úmrtí na koronavirus 2019-nCoV pohybuje kolem 50. Co se týče počtu smrtelných úmrtí, zdá se, že je nemoc podobná chřipce. Tím podobnost s nebezpečnou infekcí končí.
Jako prví mě zaujal status Štěpána Kotrby na facebooku ze 20. ledna 2020, ve kterém píše že nemoc má tři ohniska. A to podle Kotrby rozhodně není náhoda ani běžné šíření infekce.
Druhým červeným světlem, že koronavirus 2019-nCoV není obyčejná virová infekce přenosná ze zvířete na člověka, je porovnání údajů Státního zdravotního ústavu (SZÚ) s údaji publikovanými Českou televizí dne 26. ledna 2020. Podle SZÚ dne 31. 12. 2019 byla kancelář WHO pro Čínu informována o výskytu případů onemocnění pneumonií neznámého původu ve městě Wu-chan v provincii Chu-pej. Od 31. 12. 2019 do 3. 1. 2020 bylo národními autoritami Číny WHO hlášeno 44 případů onemocnění pneumonií neznámého původu. Čínské autority identifikovaly nový typ koronaviru, který byl izolován až 7. 1. 2020. No a za pouhý měsíc podle zpravodajství ČT, které cituje Vědce z univerzity v anglickém Lancasteru, jen ve Wu-chanu bude do 4. února přes 190 tisíc nakažených. První informací této citované zprávy je vysvětlení infekčnosti koronavirusu 2019-nCoV. Ten je infekční už během inkubační doby, která trvá jeden až dva týdny, kdy je nemocný bez symptomů.
Takže tady máme novou nemoc, extrémně infekční. Jen ve Wu-chanu se za měsíc očekává nárust ze 44 onemocnění na 190 tisíc nemocných. Turbo infekce na pátou. Myslím si, že mrtví budou přibývat geometrickou řadou. Domnívám se, že se jedná o práci laboratoře. Podle mě taková infekce nevzniká běžnou mutací viru při přenosu ze zvířat na lidi a zpět.
Pro nic za nic nevidíme lékařský personál v protichemických/ protibiologických oblecích. Obří karantény pro stamilióny lidí. Armádní lékaři v akci. Stavba nové nemocnice v rekordním čase.
Očividně nám něco tají. A tím se dostávám k titulku. Je šíření Wuchanského koronavirusu testování šíření biologických zbraní? Cynické, reálné testování rychlosti a účinnosti reakce zdravotnictví, dopravců, států ... ? !? Prostě se to hodí na to, že uprostřed Wu-chanu je laboratoř na výzkum smrtících virů, ve které byla havárie.
Cui bono? Pokud hledáte odpověď, možná ji mezi řádky najdete v článku státního propangandistického serveru Sputnik.
Jan Pravda 26-01-2020 18:07 1,822

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.