Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Bude Marie Benešová ostře sledovat kauzu Čapí hnízdo?

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Bude Marie Benešová ostře sledovat kauzu Čapí hnízdo?Státní zástupce Jaroslav Šaroch už potřetí zastavil trestní stíhání v probíhající kauze Čapí hnízdo! Tentokrát ve věci premiérova syna Andreje Babiše mladšího. Ministryně spravedlnosti "pohlídá" další průběh?
Státní zástupce Jaroslav Šaroch už potřetí zastavil trestní stíhání v probíhající kauze Čapí hnízdo! Tentokrát ve věci premiérova syna Andreje Babiše mladšího. Ministryně spravedlnosti "pohlídá" další průběh?
Měla by si to vzít "pod lupu", poněvadž tahanice v celém případě jsou do očí bijící. V kauze totiž mně připadá role nejvyššího státního zástupce Zemana, přinejmenším podivná až směšná. Nad čím tak dlouho uvažuje? Co prověřuje dokola od rána do večera? Či se chce krát finálním verdiktem auditu EU?
Státní zástupce Šaroch ve svém nynějším usnesení vzal v potaz závěry obsažené v rozhodnutí nejvyššího státního zástupe, jimiž nechal předešlé zrušené stíhání premiérova syna (loni na jaře) Zeman znovu prošetřit. Nyní pan nejvyšší bude podle svého dakšího rozhodnutí věc Andreje mladšího opět posuzovat. Prostě divadlo dokola, dokola!
Proto vyzývám paní ministryni spravedlnosti - Marii Benešovou, aby toto další šetření ostře sledovala, pokud chce, aby důvěra v naplňování práva v České republice zůstala zachována alespoň v nynější podobě.
Pokud by role nejvyššího státního zástupce vykazovala znaky nekonání a otálení, pak je relavantní uvažovat o zrušení státního zastupitelství.
Kvido 05-02-2020 09:22 1,639

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.