Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

K čemu má Kňažko mega rezidenci?

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
K čemu má Kňažko mega rezidenci?Je pravda, že Milan Kňažko (75), od počátku 90. let politik, spoluzakladatel VPN a HZDS, ministr zahraničních věcí Slovenska a místopředseda slovenské vlády si jistě vydělal funkcemi velké finance. Ale proč si nechal vystavět v bratislavě mega rezidenci? Je to rozežranost? Určitě!
Je pravda, že Milan Kňažko, od počátku 90. let politik, spoluzakladatel VPN a HZDS, ministr zahraničních věcí Slovenska a místopředseda slovenské vlády si jistě vydělal funkcemi velké finance. Ale proč si nechal vystavět v bratislavě mega rezidenci? Je to rozežranost? Určitě!
16. 11. 2019 napsal web AC24.cz mj., že "M. Kňažko tvrdo kritizoval bývalých papalášov za to ako sa obohacovali, ... G. Husák po odstúpení z postu prezidenta sa nevrátil do žiadnej vily ani ... Husák má v Dubravke zanedbaný hrob a Kňažko dom vedla Slavina."
No, je to tak tento web nekecá.
Až na to, že redaktor byl, mírně řečeno, slepý, jak můžeme vidět na obrázku - domečkem je rozlehlá rezidence!
Eduard Piovarči dne 22. listopadu 2019 k tomu napsal:
"Farebná Nežná priniesla tribúnovi ľudu p.Milanovi Kňažkovi okrem iného aj tento “maličký” domček vedľa Slavína. Čo priniesla Vám, priatelia?
M. Kňažko tvrdo kritizoval bývalých papalášov za to ako sa obohacovali, bohatli a kradli. Dokonca aj Mečiara - za dom v Trenč. Tepliciach. A kam sa ten hrabe na Kňažkov domček, ktorého udržovanie vyžaduje mať nemalý obslužný personál."
Úsudek si udělá každý čtenář jistě sám.
Kvido 17-02-2020 16:31 2,022

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.