Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koronavirus berme rozumně

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Koronavirus berme rozumněEpidemie čínského koronavirusu (Coronavirus) se začíná významně podepisovat na stavu čínské i globální ekonomiky, upozorňují světoví analytici. Já bych si ale více všimnul, že v České republice se chováme jakoby se nic nedělo, a to z pohledu občana.
Avšak prostý občan ví své. Z regálu obchodního řetězce Hruška, zdá se, že zmizely konzervy s vepřovým masem. Divné? Lidé pod dojmem televizních záběrů z Itálie a dlouhých front před obchody zřejmě nechtějí riskovat. Co když strašák kronavirusu přijde i do Česka? Takže, částečně a rozumně se předzásobit trvanlivými potravinami - pro případ možného vyhlášení karantény, není snad hloupý nápad. Nechci vyvolávat paniku, ale říkám, že rozumný přístup k této věci (klidné a pohodové předzásobení) právě případné panice mezi lidmi a dlouhým frontám před obchody zamezí!
Politici se zatím k této problematice nijak nevyjadřují, no uvidíme, co bude v dalších dnech.
Kvido 24-02-2020 10:04 1,792

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.