Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Pomoc s hypotékami a exekutory?

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Pomoc s hypotékami a exekutory?Dá se říct, že ČSSD se pochlapila. V aktuálních kleštích koronaviru Covid 19 vyzývá dnešním dnem vládu ČR, aby začala jednat s bankami o odkladu splátek, úvěrů a hypoték pro občany ve finanční nouzi. Myslím, že to je správný krok.
Jen bych přidal ještě jeden aspekt, který chudé lidi (sice jejich vinou) tíží, a to jsou exekuce. I zde by měla vláda dojednat pro tyto dlužníky odklad splátek, včetně mobiliárních exekucí, při nichž se zabavují věci dlužníku v domácnostech.
Prostě, po dobu trvání mimořádných opatření, které schválila Bezpečnostní rada státu, budou dlužníci jen stěží moci platit své závazky. Tím pádem by jim nedoplatky splátek narostly o úroky z prodlení a pokuty, takže by se dostali ještě do větší dluhové pastí. Přitom by za to nemohli vzhledem k vyšší moci, způsobené infekcí koronavirem.
Zdroj:
Seznamzpravy
Foto: TV Nova
Kvido 11-03-2020 15:12 1,535

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.