Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Mikrofony blíž k roušce!

KvidoKvido Přidáno před 4 letykoronavirus
Mikrofony blíž k roušce!S nástupem epidemie koronavirusu se rozšířil u našich televizí nešvar. V Česku bylo 19. března 694 infikovaných. Nakažených nemocí Covid-19 stoupl ke dnešnímu ránu na 2422!
Roušky částečně omezují i zvuk. Tedy v případě televizních redaktorů jejich projev před mikrofonem. S tím by ovšem měli počítat, jelikož některé živé vstupy v exteriéru měst apod. jsou tak hlasově potlačeny. Nejsou kvalitně slyšitelné! Je to do jisté míry i věc zvukařů, avšak každý televizní štáb nemá v terénu zvukového technika.
Myslím, že nejde o nějakou přidanou práci pro redaktory. Prostě mohli by s touto okolností více počítat a dávat mikrofony blíž k roušce.
Jinak všem redaktorům a reportérům za jejich profesionální práci v terénu, s níž nás denně podrobně informují o koronarviru, mnohokrát děkuji. A přeji, aby ten každodenní nápor na jejich profesi vydrželi ve zdraví.
Kvido 28-03-2020 13:29 1,443

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.