Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nejslavnější ruské divadlo zasáhl koronavirus

J
Jan Pravda Přidáno před 4 lety
Nejslavnější ruské divadlo zasáhl koronavirusNejslavnější ruské divadlo, moskevský Bolšoj teátr, je zasažen koronavirem. Test všech zaměstnanců před představením bez diváků odhalil 34 zaměstnanců bez příznaků onemocnění, píše The Moscow Times
"Dva dny před koncertem byli všichni zaměstnanci, včetně bezpečnostních stráží a techniků, vyšetřeni na přítomnost koronaviru," uvedl ředitel divadla Urin pro státní tiskovou agenturu TASS. Lidem pozitivním na koronavirus byla nařízená karanténa.
Nejvíc nemocných na SARS-CoV-2 je v Rusku v Moskvě. Nemoc rozšířili zejména navrátilci ze zahraničí, kterých je 250 tisíc.
V Moskvě proběhlo představení bez diváků v sobotu 11. 04. 2020, o den později (neděle 12. 04. 2020) tančili bez diváků sóĺisté baletu Národního divadla v Praze. Mohli jste ho sledovat v přímém přenosu na ČT Art pod názvem Protančíme tím.
Článek o problému s koronavirem vyšel 14. 04. 2020, tedy tři dny po představení.
Jan Pravda 15-04-2020 19:41 1,415

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.