Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Kdo a proč vyrobil ruského agenta s ricinem?

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Kdo a proč vyrobil ruského agenta s ricinem?Opět jedna jobovka také "novinářů"? Do České republiky (ČR) prý měl přicestovat ruský agent s diplomatickým pasem a jedem ricin na české politiky. Opět si někdo neurvale vyrábí čtenost svého periodika!? Skočily na to i OVM v pořadu České televize.
Jak napsal jeden český týdeník (parafrázuji) do ČR přicestoval agent ruských tajných služeb s jedem ricin a diplomatickým pasem. Na letišti jej vyzvedlo auto ruské ambasády. Tohle naše BIS vyhodnotila jako riziko pro pražského primátora Zdeňka Hřiba a starostu Prahy 6 Ondřeje Koláře. Ti totiž napáchali poměrně velké patálie, když na Praze 6 souhlasili s odstraněním sochy ruského generála, který v 2. světové válce osvobozoval Československo proti německým fašistům...
Novinky. cz napsaly, že diplomatův příjezd potvrdil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD). Zda měl muž jed, nechtěl komentovat.
Přesto se mně to zdá velmi zvláštní a nepravděpodobné.
Myslím, že velmi diplomaticky a rozumně se k případu vyjádřil v dnešních OVM vicepremiér Karel Havlíček (za ANO): "Pokud se potvrdí, že Rusko vyslalo do ČR osobu s diplomatickým pasem a jedem na zneškodnění českých komunálních politiků, bude vláda reagovat tvrdě". Podle Havlíčka však aktuálně není doba na "trest" pro Rusko, tedy snižování počtu ruských diplomatů, dokud se informace z médií definitivně nepotvrdí.
Kvido 03-05-2020 18:10 1,804

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.