Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Veletoč Jaromíra Soukupa?

KvidoKvido Přidáno před 4 letykoronavirus
Veletoč Jaromíra Soukupa?TV Barandovu a jeho zpravodajství nelze, myslím, upřít snahu o pestrost a informovanost. To všechno hlavně v podání g.ř. Jaromíra Soukupa, jak jsem před rokem napsal - moderátora nového typu. Nyní však dochází překvapivě k obratu, ba veletoču.
Jaromír Soukup, obdivovatel a propagátor našeho pana prezidenta, se velmi změnil ve způsobu informování. Odklonil se od Miloše Zemana a poměrně okatě fandí Evropské unii, která ještě nedávno kritizoval.
Při nedávném pořadu, s šéfem Pirátu, jim pochleboval. Dost často v posledních týdnech narážel na "neduhy" Andreje Babiše.
Jaromír Soukup mění pozice?
Z čista jasna má na TV Barandov reklamy nadnárodních firem. Např. "německá kvalita" zdůrazněno upoutávkou v pravém rohu. Dostává se Jaromír Soukup do finančních potíží. Nebylo by divu, rozjel se se svými pořady jako buldozer, ale...
Televize Barrandov má zrušit diskusní pořady Aréna Jaromíra Soukupa, Duel Jaromíra Soukupa, Jaromír Soukup LIVE a také Týden podle Jaromíra Soukupa. Což se mně zdá jako pořádně razantní zásah. Je to vlastně odpověď na moji otázku před rokem "jak dlouho těch osm až jedenáct vlastnjích pořadu pan Soukup utáhne...".
Co se hlavně nepodařilo?
Vsadit na jednu tvář moderátora (z počátku osm, později až jedenáct samostatných pořadů), to je neskutečná zátěž pro jednoho člověka, i kdyby měl kolem sebe nevím kolik asistentů. A z pohledu diváka "koukejte se stále opakovaně v každém samostatném pořadu na jednoho mluvku, to se fakt mnohému našinci zajidá". Možná hlavní příčina poklesu sledovanosti.
Varující je, že podle údajů Asociace televizních organizací skupině "Barrandov Televizní Studio" klesl loni celodenní podíl na sledovanosti o 1,7 procentního bodu na celkových sedm procent.
I tak udělal Jaromír Soukup pro své divákly a svobodu slova v České republice ohromný kus práce.
Kvido 29-06-2020 15:59 1,612

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.