Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Okamura; nežádoucí na Facebooku, Instagramu...?

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Okamura; nežádoucí na Facebooku, Instagramu...?Tak "zavařeno"! Tomio Okamura - SPD je zřejmě nežádoucí nejen na Facebooku, který mu zablokoval účet, ale také má zřejmě zcela smazaný účet na Instagramu a YouTube.
Např. provider na YouTube to zdůvodnil tím, že Okamura na svém účtu zobrazoval kriminální činy páchané migranty v Evropě. Tomio Okamura, předseda SPD v tom vidí velm i tvrdou a záměrnou cenzuru.
Zde je již obnovený účet Instagram_okamura:



RESUMÉ
Musím napsat, že i když ne úplně s názory a stanovisky předseda SPD Okamury souhlasím, musí zdůraznit, má plné právo poukazovat na aktuální situaci kolem nás. Zejména na to, co ohrožuje naši budoucnost. Např. současný příliv nových "emigrantů" do Itálie. Sami schopní třicátnici, ktreří se vymlouvají na koronavirus.
Okamura imigraci správně kritizuje ve porovnání s tzv. hlavním proudem, který dělá, že příliv imigrantů do Evropy nevidí a informují nedůsledně, dokonce situaci někdy podávají, až lživě.

Zřejmě tedy jediný přístupný účet na sociálních sítích má SPD Okamurea na Twitteru:
https://twitter.com/tomio_cz

Zdroje:
Nový profil Okamury na Facebooku od dnešního dne 30.07.2020:
https://www.facebook.com/hnutispd
Instagram Okamury již funguje od dnešního dne 30.07.2020:
https://www.instagram.com/tomio.cz
Nový profil Okamury na youtube:
https://m.youtube.com/channel/UCe0c2rUjCHtQSf2XY7ulCQA
Kvido 30-07-2020 09:45 1,402

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.